web analytics

Jahapp, då var veckan slut och en ny långhelg är påbörjad. Tyvärr kommer den inte inledas på bästa sätt eftersom vår frys har gått sönder, så imorrn måste vi åka runt och kolla efter en ny. Ingen har sagt att det är så DYRT med frysar, det är ju en lika tråkig utgift som att serva bilen!
Jag köpte in ett par gigantiska frysboxar till företaget för några år sedan och det var inte så farligt, men ett frysskåp är tydligen en helt annan grej. Att få till rostfritt som vi har idag är dessutom ännu dyrare… Nåväl, nästa vecka kommer det hem 176 kg hundmat som ska frysas in så till dess vore det bra om vi får tag i en ny. Wish us luck!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: