web analytics

Det blev ju ingen enorm skillnad, de nya enheterna är lite blankare i finishen och självklart väldigt mycket fräschare. Lådorna i frysen går som en dröm, helt tyst haha.
Vi hängde om dörren på den vänstra så att de öppnas mot varandra som en side-by-side. Det enda som stör mig lite är att de är olika i lutningen, den ena sticker ut längre än den andra i överkant trots att vi mätt upp att de ska vara lika höga både i fram- och bakkant. Det känns otippat att det skulle skilja något när de är tillverkade i samma fabrik och av exakt samma modell, så kanske kan vi justera in dem lite, lite till med de justerbara fötterna i framkant. Skönt att ha fungerande frysutrymme hur som!
Nu är det ”bara” luckorna och diskmaskinen kvar som jag skulle vilja byta ut i köket…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: