web analytics

I början av veckan plockade jag fram min gamla kamera och satte fart på den igen, något antik känsla när slutaren verkligen smäller av bilderna men den funkar hyggligt ändå för att vara ca 15 år gammal!
Sen råkade jag se en annons på Blocket om ett objektiv till salu, uppföljaren till den telezoom som blev stulen. Normalpriset ligger på mellan 12-14,000 kr begagnat, men detta såldes för betydligt mindre kr pga att det var ”defekt”. Efter lite konverserande med säljaren kom jag fram till att det förmodligen är samma problem på detta objektiv som jag hade på det förra, autofokusmotorn behöver rengöras. Att fixa det kostade inte många kronor förra gången, så jag köpte det på vinst och förlust och det är nu ivägskickat till Nikon för översyn. Det ska bli spännande att se vad resultatet blir!

I övrigt har det inte hänt så mycket, vår sista tenta närmar sig med stormsteg och jag pluggar på. Den här terminen med studier har verkligen satt sina spår. Det är verkligen en intressant utbildning och jag är väldigt glad att jag går den, men den är också enormt intensiv och tidskrävande. Jag kan inte förstå folk som pluggar och känner att de har mycket tid över och kan göra en massa annat, vad läser man till då vill jag veta haha?!
Jag lägger ner väldigt mycket tid i detta och har definitivt inte tid att stoppa in hobbyaktiviteter var och varannan dag. Lördagar har jag försökt hålla helt fria från plugg, men övriga sex dagar i veckan läser jag i alla fall nånting.
Till helgen ska jag jobba mina första pass sedan i januari, och bara det känns oerhört tidspressat då det sedan bara är två dagar innan tenta på onsdag. Så även om jag tycker att det är jättekul med utbildningen så ska det bli skönt när terminen är slut så att man slipper stressa mot ”deadlines” hela tiden och bara behöver jobba så att man kan ladda batterierna ordentligt till hösten!
Men först har vi som sagt en tenta kvar, så när den är klar kan jag slappna av på riktigt!

SBK meddelade också under veckan att man from 1/6 kommer att få tävla igen, och jag ser överallt hur folk börjar ta tag i sin hundträning och laddar för läger med mera. För mig är det precis tvärt om, jag har absolut noll energi till hundträning på seriös nivå just nu, jag vill bara slappna av och ha roligt med Öje och SLIPPA prestera även där. Sen älskar jag ju att tävla så självklart är det målet med träningen, men jag känner absolut inte för att organisera eller styra upp något. Den träning vi gör med andra just nu blir vi inbjudna till, väldigt skönt då det mer eller mindre under senare år varit jag som dragit ihop det mesta. Öje börjar ju bli lite äldre nu också så grunderna för det vi ska ta oss för på tävlingsplanen sitter, sen behöver man alltid putsa på detaljer men krasst sett behöver vi inte skicka in 1000 timmar till för att få ett lydnadsdiplom i startklass och det känns väldigt skönt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: