web analytics

Det blev inte så många bilder förra veckan då det var både sista tentan och sista praktiska examinationen för terminen; anatomisk palpation. Resultatet på tentan får vi reda på senast den 23/6, men det praktiska fick vi reda på så fort vi var klara och där blev jag godkänd i alla fall. Tentan känns lite mer oklar, jag har nog fått poäng på det mesta men frågan är om det räcker. 75% rätt måste vi ha för godkänt, bara att hålla tummarna!

I helgen skulle vi ha tränat hund i Uppsala i lördags och sedan sovit i husvagnen för första gången, men vi fick inte igång varken kylskåp eller belysningen så snopet nog var det bara att dra hem den igen. Väl hemma fick vi igång kylen i alla fall, men belysningen visade sig bero på att batteriet var gammalt och dåligt så idag har jag varit iväg och köpt ett nytt. Vi får satsa på att dra iväg den en annan gång!

Hundträningen gick i alla fall bra, Öje var pigg som en mört trots att det var supervarmt!
Jag däremot kände mig mer som en urvriden disktrasa av värmen så vi gjorde inte så mycket, men det vi gjorde blev väldigt bra!
Bra tryck i fritt följ, hygglig fjärr inne i ett IGP-skjul vilket han tyckte var lite skumt. Ännu en fjärr med enormt mycket hjälper eftersom den tog plats i en vinglig skrinda, men till slut fick vi kläm på skiftena. Och så apportering av konstigt, nytt föremål – en massa burkar och plastband på ett rep – där jag hjälpte honom för att komma tillbaka med det eftersom han gärna vill undersöka knepiga prylar på plats.
Bra häng och grillad korv hade vi också, så jag klagar inte även om det inte var den mest engagerade träningen vi haft när husvagnskrånglet hängde över mig.
Jag får gottgöra Öje med något mer pass under veckan, och förhoppningvis är det då också lite svalare än 28 grader som det var i lördags!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: