web analytics

Lugn och sedesam vecka med ett extra jobbpass och svenskskyddsläger under helgen, så kan man sammanfatta vecka 27. Jag var ju dock inte med som deltagare på lägret utan det var Svante som var bokad som figurant och jag åkte med för en liten minisemester i husvagnen. Så medan han hoppade runt och blev biten av hundar i värmen så passade jag på att meka med och städa bilen!
Ena halvljuset var på väg att ge upp så det var bara att byta båda två, och sen körde jag en ordentlig avtorkning av alla ytor, sköljde av lastlådan som ligger i bagageutrymmet, torkade av hundarnas madrass noga och kastade ut deras gamla fäll till förmån för en ny och fräsch. Det enda som fattades var dammsugning, men där fick gränsen gå haha!

Jag passade såklart också på att kika lite på hur träningen gick för ekipagen, och det är inte utan att jag blir sugen på att köra svenskskydd igen. Blandningen av skogsarbete och planarbete tycker jag är härlig, man har alltid någon av grenarna att nöta på och skyddsdelen med balansen mellan munkorg och bitarbete… Jag gillar’t!
Många som står utanför grenen har under åren uttryckt att de tycker att “svenskskyddsfolket” är lite snobbiga och ger sken av att de är lite förmer än andra, men jag har så gott som enbart upplevt motsatsen!
Tvärt om kan jag ibland känna att det råder en mer utbredd gruppering inom mondioring, trots att det är en mycket mindre sport (IGP kan jag inte uttala mig om för det har jag aldrig varit aktiv inom).

Det kommer bli svårt att välja vilken gren jag ska satsa på med nästa hund, helt klart!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: