web analytics

Ett något sent inlägg om föregående vecka.
Den mest framträdande aktiviteten var att vi åkte till Annelie och Håkans landställe och spenderade några dagar med fiske, prickskytte, skogspromenader och god mat och vin. Verkligen trevligt, både sällskapet, platsen och att komma bort en stund från vardagen.

I övrigt har vi mest haft semester, jag har ju förvisso haft lov en stund nu men även Svante fick vara ledig i två veckor. Hundträning och i övrigt lata dagar är ledmotivet. Jag passade också på att skaffa mig en ny regnjacka, Bergans modell Bygdin som jag haft tidigare men tyvärr fick slänga förra året efter väldigt lång och trogen tjänst. Nu fanns den till nedsatt pris så då slog jag till eftersom det är den bästa jackan jag haft!
Lite omgjord är den sedan den första modellen, jag kanske tar och skriver ett helt eget inlägg om det vad det lider. Hur som helst känns den minst lika bra som den gamla, väldigt nöjd över det!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: