web analytics

Som vanligt skenar tiden iväg. Jag trodde det hade gått en vecka sedan jag la in de senaste bilderna men det är ju faktiskt två veckor sedan. Så vad har vi gjort de senaste två veckorna? Vi har varit lite grann i skogen och letat efter kantareller, och faktiskt hittat en del också även om de inte finns på just de här bilderna.
Sen har vi också varit och tittat på mallevalpar som en bekant har. Bedårande små varelser, och det är inte omöjligt att nästan malle kommer komma från dessa linjer. Men det är några år kvar tills det är dags! Vi har också hunnit träna några pass, och jag och Öje har tävlat i lydnad startklass. Som synes på bilden gick det bra, vi vann klassen och nådde ett till uppflyttningsresultat så nu har vi bara ett kvar för att få ett lydnadsdiplom. Förhoppningsvis kommer det i hamn 19 september då vi tävlar på Bro-Håbo BK.
Själva tävlingen finns det egentligen inte så mycket att säga någonting om, han gör det han ska och vi får våra poäng. Den här gången var det många hundar i startklass som var väldigt nosiga på plan, däribland Öje, men å andra sidan så gick klass 1 ett par timmar senare på samma plan och de hade inga problem med lukter. Vad det beror på kan man ju enbart spekulera i.

Något som inte finns med på de här bilderna för att jag la upp det i Instagram storys är att jag även har fått en för tidig 40-årspresent från Svante. En triathloncykel av samma märke och modell som han har!
Jag har inte hunnit testa den ännu eftersom hösten gjorde en tidig entré, men kommande vecka ska vädret faktiskt bli varmare så förhoppningsvis kan jag i alla fall ta en testrunda för att ställa in allting ordentligt.(Gammal bild från när jag testade Svantes cykel)
Detta var också det enda jag egentligen önskade mig i 40-års present så nu känner jag mig färdig med firande, trots att det är ett halvår kvar innan det faktiskt är dags haha. Inte för att jag har någonting emot att bli äldre, tvärt om tycker jag att det är väldigt befriande!
Men jag tycker att hela konceptet med att samla ihop en stor mängd personer som egentligen inte känner varandra och ge bort saker för massvis med pengar som man inte ens vet om mottagaren vill ha är extremt onödigt. Jag har mer än nog med prylar och känner inte att jag behöver fler, utan då är det bättre att man lägger de pengarna på något mer vettigt än att bara handla för handlandets skull.

När jag fyllde 30 fick de som ville skänka pengar till valfri välgörenhet, och det var det flera som sa att de hade gjort. Men ÄNDÅ kom det sedan fest och presenter, och det handlar inte om att jag är otacksam men ah… För min del behövs det då verkligen inte i alla fall, jag är glad ändå!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: