web analytics

En timmes drillning i bassängen av coach Lasse blev det igår, redig mjölksyra i axlar och armar kan jag lova!
Jag har lite för bråttom att påbörja nästa armtag, i synnerhet när jag andas, så vi tränade mycket på glid- och rotationsmomentet och även att få upp frekvensen på armtagen. Det är SVÅRT att både få till högre frekvens och samtidigt ta ut armtagen ordentligt tycker jag, det blir lätt lite väderkvarsyndrom över det hela. Men övning ger färdighet, som med allting annat!
Jag fick även chansen att visa upp mina färdigheter i ryggsim under en längd, och vi konstaterade att vi skulle behöva ta sisådär en 50 timmar enbart ryggsimsträning för att få nån fason på det hela, om det ens räcker hahaha!Snygga ringar runt ögonen får man av glasögonen!
Svante satt bredvid och kikade eftersom han hade sprungit på dagen och kände att det räckte, och han tyckte det såg bra ut generellt (förutom ryggsimmet som verkligen är uselt hahaha) och att man också såg förbättringarna under passets gång så det var roligt. Tydligen såg man också lika tydligt som det kändes när jag började bli trött haha, armarna vevade på men jag kom bara inte framåt. Framöver får det bli mer intervallträning där jag ändå tänker på tekniken så bygger det uthållighet och styrka!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: