web analytics

Idag har jag fått lite gjort och kunnat bocka av ett par punkter på min lista. Till att börja med åkte jag in till stan och häntade ut ett par nya jobbkängor så nu ska de ”bara” gås in så kommer de bli kanon sen… Innan de är inkörda kommer det dock vara hel del jämmer och elände har jag en känsla av då de är väldigt smala. Men vad ska man göra när de är de enda som för övrigt håller måttet, alla andra jag testade var också smala och har dessutom sämre dämpning. Det blir säkert bra, har jag klarat av ett par tidigare så klarar jag nog även de här!

Eftermiddagen spenderades på ”knivSöder” där jag mötte upp Anneli, först för att kolla lite på Igor sport där de alltid har låga priser på sportkläder. Jag hittade ett par 3/4 tights från Craft (som egentligen är herrmodell så de har högre midja med de hade i alla fall lite färg till skillnad från dammodellen!), en funktionströja från Adidas till mig själv och en till R. I normala fall köper jag inte hans kläder dårå hehe, men eftersom det var väldigt bra pris och han har letat efter en till så köpte jag den, hoppas den passar!
Sen drog vi hem till Anneli och fikade och sydde gardiner haha, jag hade med mig min symaskin och åååh vad jag tycker om att sy på den. Inget trassel, inga konstiga sladdar, inget bråk, bara fina stygn!
Efter denna lilla date åkte jag och grabbarna till huvudkontoret och tvättade och dammsög bilen, inte en dag för sent. Jag kommer inte ens ihåg när jag tvättade den sist, januari kanske?!

Nu sitter jag och håller på med gallerierna för nya hemsidan som alldeles snart är klar, och strax ska jag ta tag i att sortera in lite papper i pärmar så kan jag stryka även det från listan. Gud så mycket bilder man har på både det ena och det andra, än så länge har jag bara gått igenom år 2004 och 2005 men det har tagit sin lilla tid bara det. Hittade denna bild tagen för nästan exakt 8 år sedan på mig och Carmen, den sista hästen jag hjälpte en tjej att rida till innan jag lade ner hästeriet efter 15 år. Lite sugen blir man…

4 Thoughts on “Strykt!

 1. Hihi du är så söt med din lilla symaskin….Underbart kort på dig! Man längtar tillbaka ibland men det var mest ponny för min del. Tävlade en del (blev du förvånad nu )

 2. Åh, fin bild på dig och Carmen!! <3
  Vill också lära mig att rida. Någon gång ska jag det, punkt slut! 🙂
  Kram kram
  PS: Näää… tävlade du Alex?!?!? Chockerande! 😉

  • UllisWeb on 25 augusti, 2012 at 17:19 said:

   Ja det är ju fantastiskt roligt och mysigt men tar tyvärr upp en hel del tid och pengar. Men vem vet, en vacker dag kanske man sitter där igen… 😉
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: