web analytics

Sista passet för denna vända börjar om en timme, gud så skönt det ska bli att vara ledig och få ställa om till dagtid igen!
Denna vända har varit jobbig, dålig sömn och allmän trötthet i kroppen har suttit i hela tiden och magen har varit sisådär. Men som sagt, snart är jag ju ledig och då brukar det bli bättre!
Under ledigheten ska jag stanna hemma i Solna och försöka beta av några punkter på ”att göra”-listan som sträcker sig över 1,5 A4-sida. En del fix med hallen och lägenheten lär det bli, är väldigt trött på att bo i en byggarbetsplats med OREDA (vilket jag ju hatar haha) så planen är att reda ut denna röra och få till det så jag kan sätta ut allt som ska vara i hallen igen. Tänk hur lätt det är att dra igång projekt men hur svårt det kan vara att slutföra dem?!?

Nästa vända jobbar jag bara två pass, sen blir det en dags ”rekreation” innan vi på lördagen åker ner till SM i Skara. Jag bokade precis en stuga på Jula camping och en beställning på lite prylar är ivägskickad också och kommer finnas för upphämtning när vi kommer dit. Förmodligen kommer det väl bli ytterligare shopping även på plats, några nya bollar kanske då de verkar försvinna lite då och då. Jag har funderat på att köpa mig en ”träningsuniform” (dvs. väst hihi), men jag vet inte… Tycker inte riktigt att de är värda priset om jag ska vara ärlig, bara för att det är hobbykläder så blir det plötsligt svindyrt för försäljarna vet att folk köper det ändå eftersom det är sånt man ”ska” ha. Det är inget unikt för hundbranchen utan lika inom samma intressebrancher, MC, jakt, fiske, cykel, löpning, you name it!
Jag har ju funderat på att sy en själv men inte orkat engagera mig riktigt hehe. Nåja vi får se, kanske har de fina SM-priser så jag hittar nåt där nere i alla fall, 400 kr tycker jag är lagom för en väst så om någon kan matcha det så slår jag till haha!

Sen ska jag faktiskt shoppa en sak till men det kommer jag beställa från nätet, och det är ett par Muckboot Tack. De röda, fina gummistövlarna som jag köpte på Ica för några månader sedan har visat sig vara för smala för mina knepiga fötter så jag känner av halluxen efter ett tag när jag gått i dem, buhu… Mina tidigare Tretorn har varit underbart sköna men håller ju bara en säsong (!) så nu testar jag Muckbooten. ITAB har fina priser på dem så det blir en beställning därifrån imorrn tror jag!

2 Thoughts on “Lite planering.

 1. Jag håller med om att hundvästar är SJUKT dyra! 😮 Dock är jag mycket nöjd med min, även om jag inte alltid använder den i hundträningen. Idag hade jag den under vanliga skogspromenaden iofs, ha ha!
  Tretorn har gått sönder snabbt för mig också.
  Du får berätta hur muckbooten är sen!
  Kram kram

  • UllisWeb on 17 augusti, 2012 at 04:34 said:

   Ja alltså de är ju praktiska men som sagt, mkt pengar för något som man ska få leriga tassar, vassa klor, gräs och sand mm på!
   Jag ska helt klart rapportera! 😀
   Kramen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: