web analytics

Första passet på första långvändan idag, det känns som en evighet… Jag och grabbarna tog oss ner till klubben och gick en promenad, jag glömde stänga av Runkeeper när jag kom tillbaka och fick en snittid på sträckan som om jag hade krupit den baklänges hahaha. Under promenaden slog det mig att Brimer har växt om Dax på höjden så det sjunger om det, inte jättemycket i fram men en hel del i bak.

När jag kom hem stötte jag på min mekaniker som jag pratat med om att flytta motorcykeln till vinterförvaring. Med tanke på att det var 13 grader varmt idag så kändes det som en god idé att ta tag i det projektet, så det blev en liten hojtur för mig på kvällningen. Inte fasligt kallt heller, trevligt!
Nu står den i tryggt förvar under vintern, och till våren får jag den förhoppningsvis såld.

6 Thoughts on “1 av 5.

 1. Underbara killar!! Han är så söt i sina små tröjor lille Dax!!

 2. Goe Dax, så fin i sina kläder <3 Han ser ut att hämta sig väl. Det är gott 🙂
  Hihi, ja något överbyggd på bak hade man sagt i hästvärlden 😉 Sött!

  • UllisWeb on 16 november, 2012 at 01:53 said:

   Hehe ja han gillar att ha kläder, sticker frivilligt in huvudet i täcken, tröjor, tratt etc. Mycket praktiskt! 😀
   Det verkar läka bra, imorn ska jag plocka stygnen och sen är det ”bara” hålet från dränslangen kvar…
   Brimer är en aning överbyggd ja, och svankryggig också. Så tjusig så! 😆

 3. Söta grabbarna! <3 Och ja, Brimer var ju lite högre bak 😛
  Kram

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: