web analytics

Redan igår kom paketet från MM Sports som vi beställde i förrgår med proteinpulver och bars, det kan man kalla bra service!
Jag köpte mig en smartshake i deras butik här i Eskilstuna tidigare i veckan, den kostade bara 99 kr där i stället för 129 kr på hemsidan. Lite märkligt då det brukar vara dyrare att handla i butik… Så nu är jag sådär tuff som alla ”innepinnar” och har en smartshake hahaha, men det är ju bra att kunna ha med sig flera portioner pulver under nätterna så det fick bli en sån ändå.

Jag köpte tre bars från MM’s eget märke Body Science med smaken coconut/chocolate och Rickard köpte en hel låda med smaken chocolate/hazelnut. Båda var helt ok, men jag gillade kokos bättre. Idag när jag var iväg och kollade på skyddstävlingar i Norrköping hade jag med mig en bar och en shake av smaken banana & peanuts och den var också bra, mest jordnötssmak skulle jag nog säga. Pistachio & coconut smakar mest kokos vet jag sedan tidigare, och vanilla dreams har jag inte provat än men jag misstänker att det är, ja, vanilj helt enkelt haha!
Double chocolate som jag vet att jag gillar var slut så då tog jag vanilj i stället och tänkte att jag kan skicka ner en sked kakao om jag vill ha chokladsmak, hoppas det blir drickbart bara!

Skyddstävlingarna var trevliga, sista för säsongen och det var många ansikten jag kände igen. Tyvärr fick vår träningskompis Yvonne bryta på grund av sjuk hund, jätte-jättetråkigt då det gick bra för henne på träningen i torsdags så det hade varit kul om hon fick så att säga ”smida medan järnet är varmt”. Men men, det kommer fler tävlingar och det kan ju bara bli ännu bättre om vi ligger i med träningen!
Det är skoj att åka och titta på tävlingar, även om jag kan tycka att det blir rätt enformigt efter ett tag att se så många hundar gå samma program om och om igen. Men man blir sugen på att träna själv ändå!

Innan skyddet drog igång tränade jag lite lydnad med Dax på de stora, fina planerna på Norrköpings BK och man kan ju lugnt säga att han var lite laddad men han skötte sig rätt så bra ändå. Saktadelen på FS var bara att glömma, det hade han på tok för bråttom för och nu var det ett bra tag sedan vi gjorde det senast så jag kan ju inte förvänta mig något annat heller.
Krypet hade han också bråttom i men det gick att få ner intensiteten i, och så även i linförighet och fritt följ. Precis som förut så är det bakdelskontrollen och språng marsch som inte är helt 100, jag måste köra lite detaljslipning på vändningar och belöningsorientering inomhus under vintern tror jag bestämt för att se om jag kan få bättre ordning på det.
Han jagar ju lätt upp sig när han kommer till nya platser och som sagt så har vi ju inte kört lydnad ens på bekanta hemmaplan på länge så jag är mycket nöjd med det han utförde idag!

2 Thoughts on “Lite lydnad på främmande ort.

  1. Hoho fröken har laddat rejält ser jag!! Härliga smaker oxå 🙂

    • UllisWeb on 4 november, 2012 at 22:50 said:

      Yes, jag passade på att ta flera påsar då jag vet att jag måste variera smakerna för att inte ledsna och tycka att de smakar blää! 😆
      Köper man tre eller fler blir det bra pris, 166 kr/st. 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: