web analytics

Jag har sedan många år tillbaka valt att inte ha ett stort umgänge, att inte vara den som känner ”allt och alla” utan i stället omge mig med folk som jag vet är riktiga vänner och som finns där i alla lägen. Människor man alltid kan ringa till när man har problem och som alltid lyssnar och kommer med goda råd, människor som ser det som självklart att man hjälper varandra med allehanda ting och som aldrig förväntar sig något tillbaka. Människor som aldrig tar en chans att tjäna på sina vänner, men som gärna delar med sig av det de har.

Det är få förunnat att ha sådana vänner, och jag kan villigt erkänna att jag har inte många av dem heller. Det är en handfull eller så, men det är fullt tillräckligt tycker jag. Kvalitet framför kvantitet.
Alltför sällan visar man sin uppskattning till de personer som betyder mycket i ens liv, och alltför sällan funderar man på vad som är viktigt och vad man kan vara utan. Men det här inlägget vill jag i alla fall ge mina bästa vänner, och jag hoppas ni vet vilka ni är!

4 Thoughts on “Goda vänner.

  1. Lilla My on 22 december, 2012 at 02:30 said:

    Å jag är lika lyckligt lottad som har dig som min bästaste bästa!!!!!
    Puss

  2. Fint skrivet! <3 Kram på dig! <3

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: