web analytics

Sjönk precis ner i soffan, första lediga kvällen av 14… Helt underbart!
Idag har vi lyckats avverka lite jobbträning innan vi åkte till Eskilstuna, jag körde utbackningar på mig själv både med och utan korg. Dax kände igen situationen direkt och satte sig fint, ”aha, vi tränar toleranser!” haha. Med lite hjälper lossnade det och sen blev det riktigt bra!
Brimer fick komma ut och lufta pälsen, lite ingångar till fot och växla mellan aktivitet och koncentration. Hade jag varit mer motiverad att hålla på med honom så hade han nog legat ganska långt fram, bara man är lugn och tydlig lär han sig väldigt fort!

Nu är det dock spel och lite snacks som gäller, dieten har fladdrat iväg de senaste två dagarna men det är bara att styra upp igen!

2 Thoughts on “Äntligen!

 1. Åh, det där spelet har jag varit sugen på!! Men jag har inte gett mig in på det… inte på ngt spel faktiskt. Jag vet hur beroende jag skulle kunna bli! 😛
  Hääääärligt med långledighet!! Inte alls avis 😉
  Kram på dig!

  • UllisWeb on 20 mars, 2013 at 22:48 said:

   Ja jag har spelat alla som kommit ut sedan AC II och jag tycker att det är fantastiskt!
   Man måste ha lite manier här i livet! 😉
   Känns jäkligt bra att vara ledig faktiskt, välbehövligt! 😀
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: