web analytics

Idag fick jag sova lite längre, även hundarna väckte mig ett par gånger. Dax har issues med att okända steg går i trapphuset, är det grannarna som rör sig säger han ingenting men när det kommer andra morrar han som en dåre och det är omöjligt att få honom att sluta!

Sen blev det en skön dusch och en omgång med duschsvampen, det kan jag verkligen rekommendera!
Jag har aldrig varit så len i huden som sedan jag började använda den nästan varje dusch, och mindre duschcreme går det åt också för den som är ekonomisk. Efteråt lär man smörja in sig, och i synnerhet nu när det blivit kallt igen. Björk & Berries body butter på kroppen (som jag för övrigt snart måste köpa en ny burk av, älskar denna crème!!), Ph5 Eucerin i ansiktet och Helosan på händerna. Bästa handcremen!

Sen blev det matfix, både matlådor och mellanmål blev det. Bra tips på gott mellis:
100 G hallon
100 G kvarg
20 G havregryn
2 krm lättströ (om man som jag inte gillar kvarg naturell).
Kör ihop till en gröt med stavmixer, ät och var glad (190 kcal).

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: