web analytics

Puh, hela helgen har gått i ett och det har inte funnits någon som helst tid att uppdatera bloggen som ni har märkt. I lördags var det dags för min bästa kompis Anneli att gifta sig med sin Fredrik och bli fru Holm, och som ni vet fick jag äran att vara tärna. Klockan nio i lördags morse träffades vi på Hellstens Malmgård där brudparet hade spenderat natten för att göra oss i ordning.
Tanken var att Annelis frisör Malin skulle komma och fixa våra hår, men hon hade bihåleinflammation och var supersjuk så vi fick lösa det själva, Anneli fixade mig och jag fixade henne. Det var en spännande upplevelse eftersom hon aldrig har haft så långt hår som jag har och jag aldrig haft så kort hår som hon har haha. Men jag tycker att vi båda lyckades helt ok!

Tadaa, min klänning!

Rosor på rummet såklart!

Brudklänningen pre-wedding.

Tärn-buketten.

Brudbuketten del 1…

…Och del 2. Den var lång!

I full snöstorm blev det efter detta fotografering för brudparet innan vi åkte limousine till Mäster Mikaels festvåning där det fortsatte att knäppas bilder med den vackra utsikten över Stockholm som bakgrund, och denna gång fick jag och bestman Micke också vara med. Jag och Anneli fotades utan karlarna också och jag hoppas på att komma över dessa bilder snart för jag tror de blev riktigt fina!
Sedan var det då dags att bege sig till Sofia kyrka där vigseln skulle äga rum, och mycket tack vare prästen kändes inte ceremonin så lång och formell som de ofta gör. Jag är riktigt stolt över mig själv som lyckades hålla känslorna under kontroll, bara när Fredrik började säga sina löften kom det en liten tår i ögat. Så såg det inte ut när min barndsombästis Anna gifte sig i Göteborg för ett par år sedan kan jag säga, då började jag snyfta redan när jag såg henne komma in i klänningen hahaha!

Brudparet!

Bruden!

Jag och bestman Micke har jättekul i limon (och här ser ni håret rätt så bra).

När vigseln var över åkt vi tillbaka till Mäster Mikaels igen och sen blev det mingel, jättegod middag med lagom många och långa tal, tårta och kaffe och naturligtvis bröllopsvals innan partajet drog igång på allvar. Vid det laget var jag riktigt trött och efter att ha snott till mig en tryckare av Rickard tackade vi för oss. Dagen efter skulle vi ha träningsdag på Strängnäs BK som drog igång klockan 09.00, så vi åkte bara hem och bytte kläder och packade om lite och sen åkte vi vidare till klubben för att sova där. Annars hade risken varit överhängande att vi inte hade kommit dit i tid på söndagen hehe… Mer om den dagen kommer i ett eget inlägg i morgon, först har jag 470 bilder att gå igenom och nu är det dags att hoppa i säng!

Brudparet under middagen.

Bestman och brudgum!

Min stiliga karl ♥ ♥ ♥ och Micke.

Obligatorisk bröllopssyssla: skära tårtan!

Jag och Rickard!

4 Thoughts on “Bröllop i lördags!

 1. Wow alltså! Vad tjusigt!!!!! 😀

 2. Fina bilder och jag säger det igen, du är så snygg så vännen!!! ♥ Jättefin klänning och den passar dig så bra! 😀
  Kram på dig!

  • UllisWeb on 7 mars, 2013 at 22:57 said:

   Tack så mycket! 😳 ♥
   Jag hade värsta nojan på att den skulle åka ner så Rickard fick hjälpa mig att dra upp den med jämna mellanrum haha! 😀
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: