web analytics

Det är ett himla mekande med att vara brunett, skulle jag hålla efter det ordentligt skulle jag behöva färga varannan vecka!
Men nu får det bli en gång i månaden, det sliter ju en del på håret också. Hoppas det hinner ”smutsa” till sig lite tills imorn, då ska det lockas för bröllopet och lockar håller bäst om håret inte är nytvättat och silkigt.

Det är flera som frågat om det kommer bilder från bröllopet så man får se klänningen och allt runt omkring.
Hallå, har påven en lustig mössa?
Klart det kommer bilder, ni känner väl mig?!
Jag kommer inte ta med systemkameran utan det får bli Ixusen tror jag, för att kunna plocka fram och ta bilder ”in the moment”. Det blir inte så spontant med den stora klunsen, även om bilderna blir lite bättre. Jag är fortfarande inte sams med inställningarna på Ixusen fullt ut, jag vill ställa in ALLT manuellt. Hej kontrollbehov haha!

4 Thoughts on “Då var det dags igen.

  1. Wooohooo vill moi se 🙂

  2. Ser jag fram emot 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: