web analytics

…Eller snarare igår eftersom klockan nu är efter 00.
Jag och pojkarna tog vår sedvanliga promenad på travträningsbanan där det är mjuk och fin sand att gå på och idag hade jag med mig kameran igen som ni såg i föregående skyddsinlägg.
När vi hade gått typ halva promenaden tyckte jag att Dax var lite oren i steget, ingen markant hälta utan bara en aning om att han inte var som vanligt. Redan igår tyckte jag han såg stel ut när vi skulle gå och lägga oss, men å andra sidan så var jag slarvig med uppvärmning och avvärmning vid skyddet igår så jag tänkte att det kanske var därför. Eller att han hade fått ont efter sin lilla miss i modprovet såklart, men jag valde bort de tankarna eftersom jag är duktig på att måla fan på väggen och vis av erfarenhet ska man inte ta ut något på förhand, vare sig bra eller dåliga saker!

Det är något konstigt speciellt med dessa sliskiga sockerbomber tycker jag och idag när jag var och handlade hittade jag några överblivna påskpåsar så jag köpte två stycken…

Men så idag så var han som sagt inte heller helt 100, jag såg att han hade en höjdskillnad i huvudrörelserna när han gick framåt, gick mer ”böjd” åt vänster när han gick rakt fram och blev tydligare oren när han tittade bakåt åt höger men fortsatte gå framåt, alltså var det på höger sida han hade någon form av problem. Vidare inspektion visade att han var kortare i steget och trampade igenom lite på höger bak, men det var så diffust och ytterst lite så jag tänkte att jag kanske bara hade hjärnspöken just på grund av min rädsla för skador efter träningen igår men att jag ändå skulle känna igenom honom och massera lite när vi kom hem.
Men väl hemma när jag stod och fixade med lite annat i köket så slickade han på höger baktass, och vid närmare inspektion så har han fått ett sår mellan en tå och stora trampdynan, förmodligen har han trampat på något vasst som har stuckit rakt in och gjort ett hål. Det blev jag jäkligt glad över, både för att det var ett sår vilket är betydligt lindrigare än en mjukdelsskada eller fraktur om man säger så, och dels för att jag faktiskt hade rätt i att han hade ett annorlunda rörelsemönster och dessutom kunde peka ut exakt vilket ben det gällde. Bra egoboost haha!
Jag vet inte när det har hänt men jag skulle gissa på igår eller i förrgår för man ser på sårkanterna att det inte är nytt, så nu ska jag hålla rent det bara så det inte blir infekterat så borde det läka snabbt. När det sitter sådär mellan tårna så är det ju ganska skyddat ändå, till skillnad mot när de har sönder trampdynorna till exempel som de går på precis hela tiden.

…Sen åkte jag och Rickard och handlade på kvällen, och då hittade jag en hel låda som jag bara var TVUNGEN att ha också. Så nu är det inga som helst frågetecken på vad som blir lördagsgodis i flera månader framöver!

För övrigt inget nytt under solen, Rickard är förkyld som fan och jag är helt förundrad över att jag inte blivit sjuk än?!
Det brukar ju annars inte ta många timmar innan jag blir smittad när jag träffar nån som är eller har varit dålig, mitt immunförsvar är ju definitivt inte det bästa nuförtiden. Men kanske har all frukt som jag frossar i hjälpt till att stärka det nu då, det vore ju nice. Eller så har inkubationstiden fortfarande inte gått ut hehe.

Vacker solnedgång under kvällspromenaden med Buddha och tjejerna…

Nu ska jag nog ta och hjälpa immunförsvaret på traven ytterligare genom att äta lite mer frukt tror jag, åh det är så gott så jag kan få riktiga cravings efter det!
Och kanske ett eller två dragéägg också, jag har ju några att ta av kan man säga!

…Och när vi kom hem möttes vi av denna syn, Brimer sitter PÅ KÖKSBORDET och spanar. Needless to say INTE ok!!
Men när jag ropade till honom att han skulle gå ner fick han ett utbrott där inne haha, han såg nog inte att det  var jag utanför i mörkret!

2 Thoughts on “Dagen som var idag…

 1. Alltså, jag kommer hem till er och gör inbrott!! Ah vad jag älskar dom där dragéäggen!! Själv letade jag + att bästisen letade i hela Globen / Hammarby / Sickla utan att hitta dom! Till slut fick jag en påse av hennes mamma!
  VAR hittade du den där lådan?? Vill ha en sån!! 😀 😀
  Skönt att det bara var ett sår och inget annat!
  Hehe, Brimer på köksbordet! 😆 Kanske inte OK nej men jag kunde inte låta bli att skratta!
  Hoppas du slipper bli sjuk! Mitt imunförsvar måste vara grymt nu för tiden. Har bara umgåtts med sjuka människor känns det som och ändå blir jag aldrig sjuk! 🙂 Fast jag klagar inte om man säger så! 🙂
  Kram kram!

  • UllisWeb on 6 april, 2013 at 11:59 said:

   Jag letade också som en dåre efter äggen innan påsk men se då fanns det minsann inga. Men nu finns det alltså lådvis, på Coop Forum i Tuna Park fanns denna och kostade 35 kr. 😀
   Och jag ska erkänna att jag skrattade faktiskt också åt Brimer 😉 alltså den hunden…
   Jag håller tummarna stenhårt att jag slipper bli sjuk, vore ju skönt att hålla sig på benen för en gångs skull med tanke på hur de senaste typ tre åren har sett ut! 😛
   Kramen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: