web analytics

Idag är det fortsatt grått väder men inget regn just nu i alla fall. Vi har tagit en liten promenad och snart ska vi åka iväg till mamma och pappa och äta lite middag innan jobbet. Grabbarna får med sig matsäck hehe.

Jag tror för övrigt att jag har lyckats tyda regelboken i skyddet, där det står ”figuranten i skyddsärm” under momentet fasttagande. Det står nämligen i alla klasser i sista korgmomentet innan ärmarbetet börjar, så jag gissar på att de tänkte ha det som någon form av rubrik eller förtydligan att man byter från korg till ärm, men har lyckats göra det typsnitts- och storleksmässigt likadant som momentbeskrivningen. SBK borde kanske tänka över sin publicist och ta någon som faktiskt håller på med skyddet för att författa reglerna. Eller sitt tryckeri. Oavsett så ser det ju helknäppt ut!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: