web analytics

Igår när jag skulle uppdatera bloggen gick det inte att komma in på sidan, skumt. Men å andra sidan gör det inte så mycket, då fick jag ju spara inlägget och bilderna till idag i stället när vädret har varit grått och tråkigt.
Igår gick vi en promenad runt Råstasjön här hemma, Dax och Brimer spanade in alla fåglar som nu börjat boa där nere.

Att ta bilen och åka ut i skogen för att gå var ju inget alternativ när den inte startade, men som tur var så hade grabbarna på verkstaden tid ta in den på eftermiddagen och så kunde vi äntligen byta startmotor. Det tog ett par timmar men sen satt den nya motorn på plats, och dessutom var oljan och kylarvätskan påfylld och jag hade letat igenom hela bilen efter en guldring jag tappade för typ en månad sedan. Helt sjukt, jag satt i bilen och tog av mig ringarna för att jag skulle gymma, sen sträckte jag mig för att ta något på passagerarstolen och tappade då en av dem. Jag hörde hur den studsade mot mittkonsollen i bilen, och sen var den bara borta. Igår när vi var två som letade igenom hela bilen grundligt hittade vi den inte heller. Jag brukar skämta om att min bil är som ett svart hål, tappar man något där så ser man det aldrig igen men det verkar som att det kanske ligger mer i det än jag själv har trott haha!
Det var ingen speciell ring, jag har köpt den själv för många år sedan på Guldfynd, men ändå. Fast vi får väl se, jag tycker saker har en tendens till att försvinna och sen dyker de upp ett tag senare på det mest oväntade stället så vem vet, kanske är den inte förlorad riktigt än.

Ikväll är det dags att börja jobba igen, 3,5 veckors ledighet är över. Jag har funderat mycket under denna ledighet, på hur jag har det nu, hur jag vill ha det i framtiden och hur man kan komma dit. Det finns lite olika idéer, och jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Allt hänger ju liksom ihop, jobb, privatliv, intressen och ekonomi. Min största fasa är att ha visioner men inte göra något åt dem, att stå still och trampa och bli bitter som många av mina kollegor är. Men det är ju svårt att lämna det kända och trygga bakom sig och bege sig ut på okänd mark. Samtidigt är det något jag gjort många, många gånger förut både med boende och yrken så jag förstår inte varför det är så stort och läskigt den här gången?!
Nåja, jag tar mig väl i kragen endera dagen och gör slag i saken!

2 Thoughts on “Gårdagens.

 1. Fina bilder! 😀
  Har samma funderingar som dig och precis som du så har jag också gett mig ut på okänd mark många, många gånger förr och fattar inte varför det är så svårt nu?! Eller ja, jag är iofs inte helt klar över hur jag vill ha det framöver… men än dock så känns det som att när jag väl kommer på det så kommer det bli svårt att släppa taget?! Är också livrädd för att bli bitter och inte få ut det jag vill av livet!!
  Vi får peppa varandra helt enkelt! 😀
  Hoppas du får en bra jobbvända!
  Kram kram!

  • UllisWeb on 12 april, 2013 at 21:37 said:

   Tack! 😀
   Ja det är för jäkla konstigt, precis som vi pratat om tidigare. Vi får skärpa till oss!!
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: