web analytics

Idag har det inte hänt något speciellt, ännu en långpromenad i solen med grabbarna och sen lite genomgång av scheman och uppkommande händelser såsom träningsdag, kennelläger, MH, diverse tävlingar och lite annat smått och gott. Det är några viktiga datum att lägga in i kalendern, och nu har vi fått nya scheman från jobbet så då ska allt matchas och kollas så det stämmer. Men än så länge verkar allt vara under kontroll!
Jag har också mailat till klubbens MH-ansvarige för att få plats på MH till Brimer och Buddha, det är ju så många hundar i B-kullen så de kan inte gå alla samtidigt. Om de får plats så blir det MH för dem 1 maj, bara några dagar efter syskonen och förhoppningsvis med samma beskrivare så det vore ju toppen. Håll tummarna!

Det blev inga foton idag när vi var ute, nu blir det väldigt lika bilder hela tiden och det tycker jag är så trist. I stället får ni tre bilder på våra små ”växthus” som vi har stående i ett av rummen, jag har satt två mangokärnor som på bara någon vecka (!) har börjat slå rot och Rickard har en liten odling med passionsträd som också växer så det knakar. Vår egen lilla djungel!

4 Thoughts on “Småpyssel och växthus.

  1. Hoppas att ni kommer med på MH:t den 1 maj!
    Och coolt med lite djungel hemma 🙂
    Kram

  2. Nu var jag ju tvungen att kolla in här eftersom jag inte gått ngn mail om blogguppdatering. Fast det fanns ju inget nytt inlägg! Nu vill jag att du bloggar lite hörru! 😉
    Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: