web analytics

Status på formen kl 11 idag låg på ca 3 av 10. Jag var en sjukt sliten människa som vaknade upp efter två timmars powernap och hade mer än gärna gått under jorden säg de närmaste 2-3 åren för att vila upp mig.
Powernapen var välbehövlig både för mig och för Rickard insåg jag när jag anlände i morse och han knappt kunde sätta ihop enkla meningar, och det enda han hade kommit på att skriva på inköpslistan för fem dagars läger var, på fullt allvar ska tilläggas, snus och deo. Det var liksom dags att checka ut ett tag.

Nu däremot ligger statusen på 7 kanske och den kommer nog gå upp ytterligare för nu är jag snart framme vid Strängnäs BK. Och solen har tittat fram också, fantastiskt trevligt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: