web analytics

Första dagen på lägret har spenderats med MH för större delen av B-kullen + en hund från Lindjax J-kull, Jingen. Alla hundarna för dagen gjorde fint ifrån sig, och nu på kvällningen fick vi besked om att även Bifrost som tyvärr inte kunde komma upp har genomfört MH med bra resultat. Kvar är våra ”hemmahundar” Brimer och Buddha som ska gå på klubbens MH på onsdag, sen är alla beskrivna och klara!

Det ska bli väldigt spännande att se hur Brimer ska bete sig, efter idag har jag en ganska god idé i alla fall då kullen var hyfsat jämn. Jag brukar ju alltid göra ett eget protokoll med hur jag tror att det ska bli och det hade jag tänkt fixa även denna gång. Mitt femte MH på nio år, det är ju stört… Men så blir det när man inte får tag i hundar med bra mentalitet eller hälsa, då kan de inte vara kvar tyvärr. Kul ska det bli i alla fall att se vad de gör, och när det är klart kommer Buddha eventuellt få ett nytt hem så det blir som en extra liten bonus!

Vårens första groda såg vi igår på promenaden.

6 Thoughts on “MH idag.

 1. Härligt att det gick bra för kullen på MH:t!
  Och vilken fin groda! Äääääälskar grodor!! <3
  Kram

  • UllisWeb on 29 april, 2013 at 18:50 said:

   Ja det var riktigt kul, vi hoppas Brimer och Buddha följer den trenden på onsdag! 🙂
   Visst var den gullig, grodor tycker jag också om men paddor går bort. 😛
   Kram!

 2. Kul med ett fint MH för ”bebbarna” 😀 Kul att det också slank med en Lindjaxare, och Gilda dessutom är moster till 😉
  Fin bild på söt groda! 🙂

 3. *som* Gilda dessutom är moster till…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: