web analytics

Vi fortsätter med lägret även om antalet deltagare har blivit kraftigt reducerat. Det har varit skola, jobb och allaehanda annat som kommit i vägen, men nu är vi fyra tappra själar som kämpar på, sista dagen imorn och sen MH på onsdag innan det är dags att jobba för mig på onsdag kväll.
Både Brimer och Dax har fått träna trots att jag sa att jag inte skulle köra dem utan bara ha hand om köket, det har flutit på helt ok med maten (tycker jag i alla fall, vi får väl se vad deltagarna tycker efter utvärdering) så jag har kunnat köra dem. Ska försöka komma ihåg vad jag gjort med dem och skriva om det när jag är hemma igen.

Inte en enda bild tagen förutom på grodan och den nedan, både sorgligt och befriande.
Nu blir det bastu och cider!

4 Thoughts on “Kort rapport.

  1. Ha ha, jag undrade varför du inte bloggat mer om lägret men då förstår jag! Ni håller fortfarande på! 🙂
    Have fun! 😀

  2. Alkohol fri?

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: