web analytics

Jag, grabbarna och Astrid tog en lång och härlig promenad idag i skogen, nu har det verkligen töat upp och vårfloderna är i full gång. Jag älskar rinnande vatten i bäckar och diken, jag får impulser att göra barkbåtar och se hur långt de åker haha!
Roliga att fota är de också, idag experimenterade jag med långa slutartider men det var svårt eftersom jag inte hade stativet med mig och det dessutom var soligt och glittrigt så många av bilderna blev väldigt ljusa trots att jag ställt in dem på lägsta ISO och högsta bländare. För att inte tala om suddiga hehe.
Nu ska jag ta och åka tillbaka till skogen för att leta reda på en kong som Astrid släppte precis innan vi skulle hoppa in i bilen, då var det bara 30 minuter kvar innan Rickard skulle börja jobba så jag fick lämna den där och åka hem med bilen så han kunde ta sig till jobbet. Nycklarna till min bil hade jag naturligtvis också med mig nämligen. Men när kongen är bärgad blir det nog TV-spel ikväll känns det som, pojkarna är trötta och nöjda så de klagar nog inte!

2 Thoughts on “Vårpromenad!

 1. Jättefina bilder!!! 😀
  Fler hundar som gillar att leka i smältvatten ser jag 🙂 Hoppas ni hittade kongen.
  Kram på dig!

  • UllisWeb on 21 april, 2013 at 00:45 said:

   Tack igen! 😀
   Ja de tycker om att plaska, Astrid vill gärna simma men då ska man kasta något först. Dax simmar endast om matte simmar, och då ska jag simma långt ut dessutom innan han panikslaget kommer ångandes han också. Sen måste jag livrädda honom haha, ingen vattenhund det där! 😆
   Kongen återfanns av MIG, trots att den låg helt öppet vid vägkanten och hundarna passerade där flera gånger. Just fina uppletandenäsor de har… 😛
   Kramen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: