web analytics

Jag hade soppa med mig idag, men så blev jag så vansinnigt sugen på pannkakor. Det passar ju bra, torsdag och allt!

Passar på att säga TACK till alla som hört av sig och frågat om jag är OK efter alla upplopp och galenskaper som händer, det är som en stor krigszon här just nu då det brinner och är allmänt kaos på massor av ställen även inatt.
Men jag har klarat mig helt utan incidenter än så länge i alla fall *peppar peppar* och jag skulle ALDRIG åka in i något eller utsätta mig för den typen av situationer. Jag kan ju inte skriva alltför mycket om hur vi jobbar (som vissa av våra kollegor tydligen gjort på Facebook, med risk för avsked såklart då de sätter både oss kollegor och våra kunder i fara!!), men ur en personlig synvinkel vet jag ju vilka områden jag ska hålla mig borta ifrån och dit kan ingen tvinga mig att åka även om de nu skulle vilja det. Som tur är tar alla detta på största allvar, och vi har bra kommunikation om hur läget är och att alla ska hållas vid god hälsa!
Ta hand om er där ute!

2 Thoughts on “Cravings.

  1. Åh vad smart att skriva ut på FB angående jobbet…. jisses, snacka om att inte tänka efter för 5 öre.
    GOTT med pannkakor! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: