web analytics

Äsch då, nu när jag precis började mitt pass kom regnet. Fast det gör inte så mycket, idag är det sista passet så då står man ut med en hel del hehe. Och lite mysigt är det att sitta i bilen och höra dropparna mot taket och rutan, det har jag alltid tyckt.
Det har varit lugnt just i mitt område hittills, trots att det ligger ”vägg i vägg” med Husby (ca 1 km). Men det ser å andra sidan inte ut som att saker och ting är på väg att lugna ner sig, snarare tvärt om. Just här var det bättre inatt, men å andra sidan är det fler och fler områden som drabbas så generellt var det värre. Förhoppningsvis håller detta ”brottsförebyggande väder” i sig hela natten, alltid avskräcker det några!

I eftermiddags före jobbet kom Anneli förbi för att snacka lite skit och plocka upp hundmat, hennes lille yorkshireterrier Tyson har blivit ensamhund sedan ett par veckor tillbaka och har då blivit dålig på att äta. Färskfoder är det ju dock få hundar som ratar, och mycket riktigt hade första smakportionen nu på kvällen gått ner (efter lite undersökning) så det ser ljust ut för att det ska komma lite hull även på hans späda kropp!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: