web analytics

Första lediga dagen, lite har jag fått gjort i alla fall. När jag vaknade ringde jag upp en kvinna som är intresserad av att komma och titta på motorcykeln som ligger ute på annons, nu kunde hon tyvärr inte komma idag trots allt men om ingen annan köper den under helgen så kommer hon nog och kollar måndag eller tisdag vilket är väldigt bra.
När detta var klargjort packade jag in alla hundarna (nu är Fenris och Buddha här också för nu har Rickard åkt till Finland med Astrid) i bilen och åkte iväg till Ikea för att byta ut en lampa. Väl ute igen ur ”mitt andra hem” som det också skulle kunna kallas hade jag med mig betydligt mer än bara lampan, det är ju fascinerande hur det alltid blir där inne… Mycket ”bra att ha”-grejer som matlådor och fleecefiltar!

Rickard skickade denna bild idag med texten ”Astrid är på kryssning”, och i sanningens namn är det ju precis det hon är. Åka finlandsfärja, ligga lite med en okänd som man sedan lämnar bakom sig och åker hem igen hahaha!
Detta är ett av skälen till att jag inte åker på kryssningar kan jag tillägga, nasty shit, brrr. Man vill inte lysa med UV-lampa i de där hytterna inte…

Hela gänget ute på promenad (Fenris i korg då utifall hon skulle få för sig något med Dax).

Jag blev så glad när jag såg de här krokarna, de är ju en klassiker på Ikea som har funnits hur länge som helst och även om jag tycker att de är rätt fula så har jag saknat alla hundgrejer som de hade förut under ett par år.

Efter den lilla shoppingturen åkte jag vidare ut i skogen bakom varuhuset och gjorde en liten uppletadekorridor som jag körde alla hundarna i, först Dax, sen Fenris, Brimer och sist Buddha. Dax hade jättefint tempo idag och plockade in de första tre föremålen snabbt, även en hårdplastapelsin som han tidigare varit skeptisk till att ta, men sen tog det stopp. Han letade och letade och blev mer och mer noggrann, kom in till mig ett par gånger och bad om hjälp (utan framgång) och till slut hittade han en skruvmejsel som var det sista föremålet!
Då ville han först inte ta i den utan ställde sig bara och såg glad ut bredvid den, men när jag sa att han skulle komma in med den så plockade han upp den, tog in den halvvägs i alla fall och sen fick jag tjata på honom att ta den igen så kom han in hela vägen till slut. Detta är för att vara Dax jättebra, han vill inte ta i metallföremål och har gått ner sig av att jag har tjatat så att han tog den och faktisk sprang med den i alla fall halvvägs är framsteg!
Även Fenris hade svårt som tusan att hitta mejseln, och småpojkarna fick inte ha den ute alls. Brimer tyckte jag gjorde bra ifrån sig, jag har ju inte kört honom så mycket så han vet inte riktigt vad han ska göra men jag ser att det börjar klarna och går framåt, jättekul!

När detta lilla projekt var klart så åkte vi hemåt igen, men först svängde jag förbi kiosken och hämtade ut ett paket… Jag har äntligen skaffat mig en egen svenskärm!
Jag har gått och klurat på denna länge nu och när jag i förra veckan fick ett mail från en webshop som skulle göra om sin sida så de skickade ut rabattkoder så slog jag till. Jag hade siktat in mig just på detta märke eftersom mina legsleeves är från dem och de är grymma, men det är inte så många som säljer deras produkter i Sverige så de är svåra att komma över. Kanske kan vi råda bot på det i framtiden… Klubbens tävlingsärm är också av samma märke och den hade jag gärna kopierat då den är så fint gul och blå hehe, men nu dök det upp en vinröd (osorterade färger) och det går ju det med. Vill man ha tvåfärgat i speciella färger så kostar det dels mer och dessutom blir det lång leveranstid så jag kände att nu kör vi på funktion framför design. Den är stenhård nu, jag kanske ska göra som en del säger och köra över den med bilen några gånger så den mjuknar lite hahaha!
De första 20 som beställde efter nyöppnandet av webshoppen fick en boll på snöre gratis också, trevligt!

Sedan blev det i alla fall hemfärd och lite middag innan jag satte mig och pillade lite med loggan. Dock är det som vanligt, jag börjar i Illustrator och så blir jag irriterad för att jag inte kan programmet och så lägger jag ner, alternativt fixar det jag ska ha i Photoshop i stället hahaha. Jag ska försöka lära mig denna gång, men fan att det ska vara så svårt… Just idag är jag inte riktigt i toppform heller med typ ingen sömn i ryggen så jag bestämde mig för att fortsätta i morgon och målade naglarna lite i stället. Sjukt slarvigt och kladdigt gjort (och ”flaggan” bara på vänster hand eftersom jag är brutalt högerhänt!), men rör jag händerna snabbt så kanske det inte syns så mycket att det är smetigt hahaha!
Nu får det nog bli slappa framför TV:n och någon film tror jag.

4 Thoughts on “Ikea och lite uppletande med 4×4-benta.

 1. Alexandra on 25 maj, 2013 at 06:33 said:

  Smart IDE att ha munkorg på Fenris! den tanken kom faktiskt inte i huvudet på mig. Nu slipper du oroa dig på prommisar. Skyddsärmen vill Bisan bita i säger hon!

  • UllisWeb on 25 maj, 2013 at 11:04 said:

   Jag använder munkorgen till mycket haha, Jag tror minsann jag ska ta och skriva ett litet inlägg om det framöver. 🙂
   Bisan är hjärtligt välkommen att ta sig en tugga, och även farbror Tyke såklart! 😀

 2. Alltså, det går inte att gå ut från IKEA utan att ha handlat ngt! 😛 Och nu känner jag att jag snart måste dit, var på tok för länge sedan sist! Lööööv IKEA!! 😀
  Trevligt med egen ärm! Fin färg också tycker jag.
  Och coola naglar! Såna måste jag skaffa mig under OS-månaden nästa år! Eller ja, då måste jag ju skaffa mig långa naglar först kanske 😆
  Fan, riktigt bra gjort att vara ute och gå med så många hundar samtidigt i koppel!! Iaf tycker jag det! 🙂 Klarade inte av tre förut, tyckte det var koppel överallt! 😛
  Kram på dig!

  • UllisWeb on 26 maj, 2013 at 10:10 said:

   Nä, det är ett ytterst fåtal gånger jag kommit ut från Ikea utan en enda grej. Alltid behöver man en ny toaborste, diskborste eller värmeljus! 😆
   Blev riktigt glad när jag såg att ärmen inte var svart eller vit, det är så himla vanligt och tråkigt så vinröd gillade jag massor också! 🙂
   Klart du ska ha Sverigenaglar, man kan ju måla även på kortare naglar. Alla tjänar på att piffa naglarna, långa som korta tycker jag! 😀
   Och visst blir det trassligt ibland med alla koppel, speciellt när några av dem är impulsiva och hoppar runt som små popcorn då och då. 🙄 Men oftast funkar det! 🙂
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: