web analytics

Jag vet inte om det är det regniga vädret, pollen, att jag sovit dåligt eller förkylning, men idag känner jag mig helt ommöblerad i kroppen. Öm överallt, tung i huvudet, ont i halsen. Trött, så vansinnigt trött. Hundarna kändes lika trötta de när vi gick upp, så det blev en liten promenad vid klubben bara för deras del och sen åkte jag och kompletteringshandlade lite på Maxi.

Jag passade på att köpa tre pärmar till i de piffiga färgerna, och så har jag sett på nätet att de också finns i blått och orange så jag ska nog beställa sådana också. Nörderi på högsta nivå, jag vet, men jag har en vision om mitt framtida kontor med mycket vita möbler och färgglada kontorssaker. Och inga hundar, hundhår matchar varken vitt eller elektronik heller för den delen. Möjligen kan de få en biabädd att trängas i i något hörn.


Liljekonvalj och ormbunke på G!

2 Thoughts on “Sänkt!

 1. Det är aldrig fel att nörda ner sig i kontorsmaterial 😛 Säger en nörd till en annan! 😆
  Hoppas du känner dig lite piggare snart och att det bara är regnet eller pollen och inte en förkylning!
  Kram

  • UllisWeb on 21 maj, 2013 at 23:02 said:

   Nej det är väl så, det kan ju bara bli bättre och finare ju mer man har, typ. 😆
   Jag gissar på att för lite sömn i kombination med någon av de andra tre är anledningen, hoppas också på att det inte är förkylning! 😛
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: