web analytics

Idag finns det nya bilder i galleriet från helgen, jag har varit flitig med kamerorna i helgen och skulle jag lägga ut allt i det här
inlägget så skulle det bli huuur långt som helst. Det får bli ett axplock här, och fler hittar ni som sagt i galleriet ovan.
Till att börja med var det ju midsommar i fredags och som jag redan nämnt så var vi hemma hos Rickards pappa och käkade lite tillsammans med Rickards mamma och yngsta syster. Hundarna busade på gräsmattan och vi kastade pil (där det blev 2-1 i matcher till mig mot Rickard muahahaha!). Jag drack kors i taket ett par glas vin och sedan promenerade vi hem med alla hundarna.

På lördagen tog Rickard inlines med Astrid, Fenris och Buddha och jag cyklade med Dax och Brimer tillbaka igen för att hämta bilarna, och sen blev det en tripp till ett stenbrott en bit bort för att doppa djuren. Dock var det så varmt i vattnet så även jag hoppade i det blöta, jätteskönt var det (och då fick Rickard sköta kameran). Vattnet var på sina ställen alldeles turkost och klart, något sämre sikt än i vårt vanliga stenbrott men jag skulle gissa på att detta också är djupare. Det fanns inte mycket att stå på på kanten, det blev djupt på en gång!

Det var jätteroligt för när jag hoppade i så hoppade hundarna också, framför allt Buddha tyckte det var skitkul att vi först hoppade i, simmade tillbaka och sen hoppade i igen hahaha!
Här dyker vi i allihop, Buddha hamnar lite på efterkälken och Brimer kom långt ut på högerkanten och jättesent.

Vi hoppade bomben…

…Och dök baklänges. Ja, jag gjorde det i alla fall!

Framför allt var vi jävligt snygga när vi höll på, jag och Rickard skrattade så vi höll på att kissa ner oss när vi kom hem och såg den här bilden. Miss Universum släng dig i väggen hahahahahaha!!

Hahahaha ja jäklar, jag skrattar nu också fast att jag sett den säkert 20 gånger bara idag när jag suttit och redigerat bilderna!
Men vad fan, man måste ju bjuda på sig själv och faktum är att jag satt och funderade på om jag skulle redigera de övriga bilderna på mig där man ser alla ”skavanker” som celluliter, putmage, kärlekshandtag och blåmärken men sen kände jag bara ”skit samma!”. Det är ju så både jag och 99,9 procent av alla kvinnor ser ut, man har bristningar, ärr, stora fötter, hängtuttar och fet röv men tänk – ändå går det att hitta kärleken och vara lycklig!
De flesta andra tänker förmodligen inte ens på det eftersom de har fullt upp med att noja över sina egna ”brister”, som också är helt naturliga om man inte tillhör den där 0,1 procenten (eller kanske ännu färre?) som är supermodeller. Fy fan vad mycket tid och energi som slösas bort i världen på att granska, jämföra, dra in, fylla ut, lyfta och helt enkelt dra på sig massor av ångest över hur man ser ut?!?
Nej, jag säger som det gamla djungelordspråket ”man får vara som man är när man inte blev som man borde!”.
Och med de visdomsorden säger jag god natt för idag, i morgon återkommer jag med fler gallerier för ni ska inte tro att det är slut på bilder än!

2 Thoughts on “Sammanfattning av helgen del 1!

 1. Sofie on 25 juni, 2013 at 19:04 said:

  Men åh vad fint det var i kalkbrottet! Du är Galen som badar!! *burr* men ni får gärna berätta var det ligger, eller visa 😉 det ser ju helt underbart ut med den lilla sandbanken som går ut och det blåa vattnet.
  Och finns det någon som är helt nöjd med sin kropp?? Tittade på bilderna och läste sen texten, jag såg då inga ”skavanker” men som du skrev – jag har nog fullt upp med att se mina egna 😛

  • UllisWeb on 25 juni, 2013 at 23:30 said:

   Det var skönt som bara den i vattnet, varmare än i luften den dagen så det värsta var att kliva upp! 😛
   Din man vet tydligen vart det ligger.
   Jag tror inte det är nån som är 100 procent nöjd med hur de ser ut, alla har något som de tycker ser för jäkligt ut och som de tror att alla andra tänker på. Tråkigt bara att det är så många som blir fixerade vid det i stället för att acceptera att man ser naturlig ut och det är ingen annan som bryr sig. 🙁

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: