web analytics

Just nu känns det som inte direkt som att det var i morse jag åkte från jobbet, snarare som att det var tre dagar sedan jag var där. Det har varit en lång dag idag!
Jag åkte direkt hem till Rickard och fick som så ofta förr njuta av vackra vyer på vägen med riktiga ”jesusstrålar” av solen ner genom molnen, tyvärr syns det inte så jättebra på bilden (som jag fotade genom mina solglasögon för att få till färgtoningen och för att få fram strålarna tydligare) men fint var det i alla fall!

När jag kom fram ålade jag mig ner i ett långt, varmt bad och sen väckte jag Rickard. Medan han badade slumrade jag på soffan till Cesar Milan och när han var klar kom vi fram till att vi båda ville åka till Västerås och shoppa lite, så det blev dagens uppdrag.
Till att börja med  en kniv att rensa ur fisk med och eventuellt en ”linavknipsare”. Nu råkade butiken såklart ha 50% rea på en del kläder också, så en fleecetröja från Haglöfs och en t-shirt från Lundhags fick också komma med hem. Tischan provade jag inte innan så tyvärr blev den lite liten, hoppas den inte krymper alltför mycket i första tvätten för den var jäkligt skön!

Sen åkte vi vidare till Berras sportfiske för att köpa lite nya drag, även där hade vi tur och de hade 50-90% rea på allt i butiken!
Så nu kan man säga att jag är kitad för ett tag framöver hehe, och lilla kniven (Mora 2000 om nån bryr sig) är med på bild också minsann!

Nu börjar det bli lite tungt i ögonlocken så det blir soffläge ett litet tag innan sängdags med en skvätt likör 43 med mjölk för att fira in S E M E S T E R N !

5 Thoughts on “Första semesterdagen!

 1. Vacker morgonhimmel! 🙂
  Och himla trevligt med lite shopping! Äääälskar fleecetröjorna fr Haglöfs (med halv dragkedja), jag har typ 5 stycken, alla inhandlade på REA 🙂 Snygg t-shirt också! 🙂
  Kramen

  • UllisWeb on 2 juli, 2013 at 11:17 said:

   Den var himla skön, och det var dags för lite nya fleece (även om jag dessutom beställt från Engelsons som kommit idag). Det går ju åt!! 😛
   Kram!

 2. Åååhh, vilken vacker bild! Snygga tröjor! Har själv varit inne och fluktat på den samma sida, och sett massor jag vill ha. ”Om jag hade pengar, dabbadabbadabba…”

  • UllisWeb on 3 juli, 2013 at 00:00 said:

   Tack! 🙂
   Ja de har mycket fint men attan så dyrt… Men som sagt, på plats var det rea så då kan man ju passa på! 😀

 3. Pingback: Bra kläder och utrustning | Marknadsföring på internet

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: