web analytics

Idag har det varit en riktigt soft dag, tio (10!!) timmars sömn följt av en långpromenad där jag till och med hade kameran med mig. Det var länge sedan nu och när jag gick och fotade så kunde jag först inte komma på varför, men sen slog det mig att det har ju varit Stalingrått och regn hur länge som helst nu så det är ju inte så konstigt att jag inte haft kameran med mig ut. Tyvärr verkar det som att det är något mindre fel på den för den låser sig ibland mitt i exponeringen och den visar ”ERR”, jag upplever det som att det är spegeln eller slutaren som fastnar så eventuellt måste jag lämna in den på service. Inte gratis precis, även om det går på hemförsäkringen så är det ju en självrisk som ska betalas så tyvärr får det vänta till senare.
Denna gång blev det många bilder på Brimer, ah han är ju så snygg denna hund med sin breda skalle och mörka färg!
Efter promenaden blev det sedan våffellunch och pillande med bilder, hjärnan var inte riktigt i ”fotoläge” idag så mer än halva promenaden hade jag fixerat autofokus vilket gav rätt många suddiga bilder när jag försökte fota hundar som sprang kan man säga haha. Nåja, några bilder blev det ju i alla fall.
Planen är att leka med Brimer och spårpinnarna som jag skrev om igår lite senare, men innan dess tar jag en mugg glögg och spelar Starcraft II.

4 Thoughts on “Mysig måndag!

  1. Hejhej!
    Har följt dig i smyg under en längre tid (tänker inte berätta hur länge 😉 och gillar dina foton. Har ganska nyligen införskaffat mig en systemkamera och försöker lära mig………….svårt om inte omöjligt, eller så blir jag bäst i detta ämne också (hahaha, självironi är en bra egenskap)
    Nåväl, önskar dig en god fortsättning på ditt ”hunderi” med både Dax (träffade Dille i ung ålder) och Brimer.
    Vi som hälsar är : Mia & Grimner A-Stubina

    PS. Hälsa Rickard, längesedan jag pratade med honom. Har däremot försökt mejla (via Grimners hemsida och den adressen som ni anger) men utan några större framgångar. Du kanske kan hjälpa honom med detta.

    Kram, och fortsatt lycka till med vovvarna !

    Mia & Stubina

    • UllisWeb on 12 november, 2013 at 22:29 said:

      Hej,
      Kul att du gillar både bloggen och bilderna i den! 😀
      Och roligt att du kommenterar också, visst är det skoj att skriva i bloggen men ännu roligare är det såklart när man får lite respons och kontakt med ”mottagarna”. 😉
      Systemkamerornas underbara värld ja, krångligt i början men ju mer man vågar experimentera utanför autoläge desto mer klarnar det och man hittar sitt eget sätt att få fram fina bilder. Bara prova på så hittar du rätt! 😀
      Jag ska säga till Rickard att gå igenom sin mail (info@grimner.se), det är inte alltid han har sinnesnärvaro att svara på en gång tyvärr och då faller det i träda… 😉 Ska sparka honom på smalbenet!
      Stort tack för dina lyckönskningar, och detsamma önskar jag dig med både hund och kamera. Hoppas du kikar in även framöver och berättar hur det går! 😀

  2. Massor med fina bilder! 😀 Mobilbilder i all ära men det är härligt med systemkamerabilder! 🙂
    Och ja, Brimer är verkligen fin! Ja, Dax också så klart!
    Jag hade ju fel på min kamera en ggn just pga av att spegeln låste sig och ja, det kräver ju service tyvärr 🙁
    Kram

    • UllisWeb on 15 november, 2013 at 21:25 said:

      Inget mäter sig med ”riktig” fotografering, så är det ju bara! ❤️
      Men jag skulle tro att det får bli ”kameradoktorn” för systemaren så småningom, men just nu står bilen först i kön över lagningar och sen är det ju dags för julklappar så den får tyvärr vänta. 🙁
      Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: