web analytics

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på regnet som smattrar mot rutorna på uterummet, väldigt mysigt men det avskräcker ju från att kliva upp och gå morgonpromenad med grabbarna haha.
Igår däremot var det behagligt väder då vi möttes upp ett gäng som brukar skyddsa tillsammans och körde lydnad i stället, och jäklar vad bra tips och trix jag fick med Öje!
Både på nyinlärning av moment (framåtsändande, apportering) men också putsning på det vi kan och hanteringen av lydnaden generellt. Jag som inte gillar att nöta smådetaljer och moment i all evighet eller att behöva lära in, i mina ögon, onödiga saker som i sin tur ska ”underlätta” inlärningen av andra moment blev galet inspirerad av gårdagen och är enormt sugen på att träna mer. När hade man den känslan för lydnad sist hahaha??Idag blir det dock ingen egen träning, vi ska åka in till stan och uträtta lite ärenden och ikväll ska jag drilla ett gäng rottisar i lydnad, motivation och belöningstänk. Men kanske, kanske kan jag klämma in några effektiva minuter någonstans, vi får se…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: