web analytics

Svante fick sin MTB stulen för ett tag sedan, ironiskt nog när han hade bestämt sig för att sälja den eftersom han använde den så lite. Under veckorna som gått sedan dess har vi dock båda pratat flera gånger om att hoja på lite fina stigar som vi har hittat, och även att köra Lidingö triathlon som är ett traillopp på både cykel och löpning och då behöver man ju plötsligt en MTB igen. Jag fick ett infall och kollade om den hoj han hade finns i tillverkning fortfarande och om den var hanterbar i pris, och tänk att det var den!
MEN den fanns inte hemma i butik så jag drog en chansning, la en beställning och bad till cykelgudarna att han inte i sin tur skulle få ett infall och åka och köpa sig en cykel bara sådär under dagarna det skulle ta innan den levererades. Men det gjorde han inte. Och idag kom den. Scott Scale 970.Han blev såklart jätteglad, vem skulle inte bli det?!
Och är han glad blir jag glad, och ännu roligare för min del blev det såklart att få pyssla lite med att få till det som en bra överraskning också. Jag hämtade den på vägen hem från jobbet genom att låna ett cykelställ från butiken så jag skulle slippa åka hem och rota i förrådet och sedan behöva dra nån dålig ursäkt för att åka iväg igen. Nu behövde jag bara säga att jag behövde bärhjälp från bilen när jag kom hem så var det klart sen hihi. Tack till mig själv som gjort begåvade fastighetsaffärer och sedan förvaltat pengarna på ett bra sätt som gör att jag kan skämma bort min sambo utan den minsta dåliga samvete, precis som han gjort med mig!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: