web analytics

Simning igår, premiär för öppet vatten i år!
760 meter sprattlade vi ihop, sjuuukt jobbigt med våtdräkt som dragit ihop sig lite under vintern (det är faktiskt sant att de gör så, ingen dålig ursäkt haha), faktiskt ett par kilo mer än sist och kallare i vattnet än i simhallen haha. Kylan tar mer på orken än man tror. Men kul ändå!Idag en annan premiär, utecykling!
Jag har tänkt plocka ut hojen flera gånger tidigare men vädret har motarbetat mig. Det har ju varit hyggligt varmt i perioder förvisso, men blåsten i år har ju varit ett helt kapitel för sig, jag kan inte minnas att det har blåst så här mycket och ofta någon gång med rena stormbyarna trots att solen skiner och det i övrigt är sommar. VAD är dealen med det, jag hatar blåst!!
Igår blåste det så gott som ingenting men idag hade det friskat på igen, tröttsamt… Men jättekul att cykla igen i alla fall och njuta av landskapet som susar förbi iklädd korta tights och t-shirt, sommarnjutning på otroligt hög nivå och jag ÄLSKAR att cykla! Nu blir det träning av denna lille herre, apporteringsgrunderna filar vi vidare på och jag ska börja lära in hakan i marken vid platsliggning.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: