web analytics

Aaah, ännu en långhelg påbörjad. Stort tack till min planerare som insett att man vill ha sina fripass i samband med helgen, fortsätt gärna så tack haha!
Under veckan har jag hunnit med ett cykelpass på 30 min med dryga 200 watt i snitt, det kändes definitivt inte som det så det var en glad överraskning när jag var klar. Efteråt åkte jag ner på stan för att äta alternativt julbord med jobbet på restaurang Nom, en fin trerätters middag med fisk, kött och choklad. Enda felet var att det var så sent, vi skulle samlas kl 20 så det blev lite tokigt att sitta och äta köttmiddag kl 21.30 tyckte jag. Men då hann jag å andra sidan cykla innan!När vi kom ut från restaurangen hade det börjat snöa, och på torsdagsmorgonen när jag skulle åka till jobbet insåg jag att det hade fortsatt under natten. Först ut genom porten denna morgon!
Tyvärr var det 7 plusgrader och regn under dagen så all snö försvann lika snabbt som den kom även denna gång, men vi fortsätter hoppas på en vit vinter i år!Igår kväll när jag kom hem firade vi in helgen med bubbel och tonfisk med potatis i paprikapesto och pinjenötter, sallad och sås, och idag startade jag dagen med en tallrik havregrynsgröt med äppelmos, mango och mjölk. Simning, shopping, julpynt och löpning står på schemat, och naturligtvis gos med grabbarna!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: