web analytics

Jahapp, två lediga dagar går ju snabbt så det är tur att det är en kvar. Igår fick vi massor gjort, älskar när man blir effektiv och betar av det man tänkt sig!Långpromenad i skogen med hundarna – check!Simning på Lögarängsbadet – check!
Vi gick dessutom ner i parken och kikade på vattnet, hög sjö och hårda vindar såg inte så inbjudande ut.Sedan en shoppingtur som planerat, tyvärr fick jag inte tag i några stövlar som jag hade tänkt mig men en sväng på Ikea gav både nya filtar till hundarna, fler tabletter till köksbordet och en jättefin vas, Sannolik, som påminner om en annan vas som jag haft för länge sen men som tyvärr gick sönder. Älskar den redan!Direkt efter hemkomst från shoppingturen fanns det ingen tid att förlora, jag kände att ”om jag kommer in och sätter mig nu så kommer jag inte igång igen” så jag hoppade genast i löparkläderna och tuffade ihop 4 km i närområdet innan jag till slut tog kväll med välförtjänt hemgjord (och glutenfri, använder alltid Finax pizzamix som blir väldigt bra) pizza och öl. Det var länge sen det blev dubbla träningar på en dag, med lite tur dröjer det inte lika länge till nästa gång!Idag har vi framför allt tagit hand om och plockat ur lite prylar ur husvagnen, kollat upp vad den behöver i däckväg och fyllt på torrbollarna så den fortsätter hålla sig fräsch. Av naturliga skäl (läs träningsvärk) har det känts ok att bara ta promenader med hundarna idag, men imorrn kanske det kläms in både lätt cykel och kort spring med lite tur. Ska man hålla på och köra dubbla träningar, vilket är något av ett måste om man ska köra triathlon, så tycker i alla fall jag att det är klokt att börja med enkla pass så man inte tar ut sig fullkomligt. Träningen är för mig inte bara till för en bättre fysik och hälsa utan lika mycket för en hälsosam skalle och det tycker jag inte man har när man bara hetsar kring prestation och tider. Man ska längta efter nästa pass, inte dra sig för att komma ut, och är det så att man inte längtar så kan man helt enkelt låta bli tills man känner suget igen. Precis som med hund, häst eller vilken annan hobby som helst så ska det vara kul att hålla på. Logiskt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: