web analytics

Japp, denna vecka blev det mitt i veckan. Men ledigt är alltid ledigt så inte deppar jag för det hehe!
Igår kväll kostade jag på mig lyxen att vara uppe senare än vanligt och grabbarna hade inget emot att mysa tillsammans i soffan i stället för i sängen som vi brukar innan det är sovdags.Idag blev det extremt sen uppstigning följt av frukost och sedan promenad i det snöiga landskapet. Det har fallit mer snö nu så vi är väl uppe i en 6-8 cm kanske men det är ju inte så mycket att hänga i julgranen om man ska använda den till nåt (typ åka skidor) så vi håller tummarna för ännu mer, även om det nu har slagit om till plusgrader igen.Vi har också fixat fälgar till husvagnens vinterdäck idag men jagar fortfarande efter själva däcken, det är jättesvårt att hitta dubbade små däck till en vettig peng. Nu tror jag att vi har hittat ett alternativ så det är bara att beställa och hoppas på att de hinner komma i tid så vi kan använda vagnen över nyårshelgen.
När fälgjakten var över åkte vi och simmade, 1500 meter blev det idag och jag försökte tänka på och förbättra min teknik men jag vet inte… Svante filmade och även om det kändes bra i vattnet så ser jag på filmen att jag spretar med både ben och armar åt alla möjliga håll, samt ligger väldigt lågt i vattnet så vägen upp för att andas bli onödigt lång. Öva öva…
Efteråt blev det i alla fall lussefika i form av saffransbulle och varm choklad med marshmallows, det satt fint det!Nu på kvällen har vi faktiskt också klätt granen även om det traditionellt kanske är lite tidigt. Men vi pratade om det när vi var på middag hos Annelie och Håkan härom helgen, att man vill ju helst ha granen före jul för nästan direkt efteråt känns den ju liksom passé. Samtidigt vill man inte ta in den för tidigt heller, så vi spikade att till lucia är ganska lagom!
Vi kör vår gran i uterummet i år, och eftersom den ändå inte ska stå inne och dofta gott så nöjde vi oss faktiskt med plastgranen som jag köpte för några år sedan. Den blir ju också perfekt varje gång (fast jag tycker ändå att ska man ha gran inomhus ska man ha en naturlig, för den där riktiga julkänslan).Imorrn är det jobb igen, dags att släcka lampan!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: