web analytics

Förra veckan hände det inte så mycket, vi var iväg och tränade på torsdagen med sök och förarförsvar som huvudmoment. Söket har verkligen lossnat, när han inte hittar nåt i första skärmen så letar han vidare efter staketet precis som jag vill. Tycker absolut att det ser lovande ut så nu måste vi börja försvåra legorna lite.
Vi fick med skick ett, två och tre på dagens andra träningpass på film, som synes hade han inte riktigt nosen med på sista skicket utan gick helt på minnesbilden av skärm nr 3 haha!

Förarförsvaret går också bättre och bättre, han har lite svårt att inte titta på föremål som jag eller figgen hanterar och sedan kastar iväg så det behöver vi träna på, och även att komma in snabbt till mig när pipan ljuder vilket jag ska belöna upp stort hos mig själv. Sakta men säkert kommer vi framåt!Lille Gast, som vi nu har beslutat ska kallas för Gaist i stället eftersom Dax och Gast låter väldigt likt och Dax blir helt förvirrad, växer och frodas. Hans bröder är lite olika förtjusta över nytillskottet, Dax vill fortfarande inte veta av honom så mycket men det händer att han gör små lekinviter i korta, korta stunder om vi är ute. Öje leker med honom desto mer, och befinner sig nog nu i himmelriket när det både finns en kompis att busa med OCH en massa leksaker i lägenheten eftersom vi försöker rädda våra övriga saker från de vassa valptänderna.
Även om det är en avsevärd skillnad i storlek mellan de två killarna så är Öje superduktig och tar det försiktigt, nästan lite för försiktigt ibland kan jag tycka då Gast får klänga omkring och dra lite som han vill i alla kroppsdelar.

Egenträningen har åter igen lyst med sin frånvaro, jag gjorde ju en tapper start med löpningen och sen hade jag tänkt följa upp med cykling senare under veckan men det är något fel på mina växlar så vi har hållit på och krånglat med dem under flera kvällar!
Först trodde vi att det var vajern som satt fast, men nu när vi äntligen har bytt den så verkar det vara själva framväxeln som sitter fast. Förhoppningsvis får vi loss den, annars måste jag byta ut den helt. I fredags var jag helt inne på att dra ut på en cykeltur efter jobbet men det var helt tröstlöst så jag hoppade ner i badet och surade ett tag i stället.Den här veckan ska jag försöka hålla igång lite mer, jag har ju tänkt mig att köra triathlon i Sala i slutet av augusti och innan dess blir det ett till millopp inne i Stockholm så det vore ju bra att fila lite på formen och orken. Den som lever får se, på fredag drar vi i alla fall ner till Göteborg för en helg med hundträning så då blir det definitivt ingen egenträning i alla fall!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: