web analytics

Fyra dagars helg, ja det händer ju att det inträffar för mig ibland. Egentligen skulle jag faktiskt ha varit ledig även idag men det var ett möte på jobbet som jag skulle vara med på så min lediga dag flyttades. Men fyra dagar är hjärtligt välkommet det också när känslan i torsdag kväll var mest ”urvriden disktrasa” och sömnen var välbehövlig!Sedan dess har jag dock fyllt på med energi, under natten mot lördagen hade de första snöflingorna fallit när vi vaknade på morgonen. Inte mycket alls, men en påminnelse om att vi går mot vinter.Jag drog iväg en sväng till simhallen igen, nu när sista löparloppet är gjort för i år har jag lovat mig själv att lägga mer tid på simningen igen då den har halkat på efterkälken. 3×200 meter blev det, sen blev det tråkigt trots att just min bana var upplyst av solen så jag hade vackra, dansande mönster att titta på haha!
Under veckan har jag testat swimcalfs som jag vann i en tävling på Instagram under sommaren och de har varit väldigt bra för att få upp benen så man kan tänka på andra delar av tekniken ibland, rekommenderas!
(Kolla förresten på bilden vad fina mina vastus medialis-muskler har blivit, de som jag fick order om att bygga av läkaren som hade hand om mitt brutna knä!)Söndagen började i samma anda som lördagen förutom att det kommit till en extra parameter i form av snålblåst från norr. Inte jätteskönt var det under promenaden. Men 20 minuter senare var snöstormen som bortblåst och solen sken igen, knepigt!

Kallt och ruggigt var det trots det fina vädret och eftermiddagen spenderades inomhus med lite grafisk design. När alstret är publicerat av den som beställt det kan jag visa vad det blev!Igår var det fortsatt kallt och frosten knep riktigt i kinderna under morgonpromenaden. Svante börjar jobba senare på måndagar så vi kunde åka till simhallen tillsammans och plaska runt, 800 meter drog jag till med och nu kändes det hur kroppen började vakna till och komma ihåg vad simning är. Vattenläget kändes bra och jag fick bra kraft i armtagen, kunde fokusera på placeringen av händer och armar i vattnet och orkade hålla andetagen längre. Kul! På eftermiddagen åkte jag till Sara i Enköping och lasrade hundarna samt intog en ohälsosam mängd kladdkaka, och både Dax och Öje var väldigt rörliga och fina i sina muskler och leder vilket gladde mig oerhört eftersom det som sagt blivit kallare.
En bättre måndag helt enkelt, och en bra avslutning på långledigheten!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: