web analytics

Två lediga dagar hittills och jag har fått massor gjort!
Igår hade Svante lyxat till det och tagit en semesterdag så vi hade hela dagen tillsammans, väldigt mysigt och vi såg till att göra det mesta av den. Först tog vi en promenad med hundarna och sen åkte vi direkt till simhallen. Jag har sett flera övningar på Instagram den senaste tiden där man jobbat på den så kallade ”catchen”, dvs böjningen i armen genom simtaget, så det bestämde jag mig för att fokusera på. Man kan säga att det gjorde stor skillnad, både orken och effektiviteten blev SÅ mycket bättre!
200 meter uppvärmning och redan där märkte jag skillnad. Då bestämde jag mig för att testa med paddlar på, och 1000 meter med paddlar var inga som helst problem. Sen lade jag till 200 meter avsim på det, och plötsligt var 1400 meter i simbanken. Jag vet att jag har skrivit det förut, men simning är verkligen en tekniksport och den som bara provat i skolan och malt varv på varv i oskönt bröstsim har verkligen missat något. När man får till det där grymma flowet och märker hur man forsar fram genom vattnet utan ansträngning, då är det jäklar i mig magiskt!När vi var klara i simhallen åkte vi till Erikslund och käkade lunch på Ikea innan vi åkte ut för ännu en promenad med hundarna. På eftermiddagen hade Svante sjukgymnastik så då passade jag på att powernapa lite innan han kom hem igen och vi gav oss ut på en 5 km löptur.Väl hemma igen åt vi tonfiskröra till middag med ett gott vin till (Château de Seguin), och sedan avslutades dagen i soffan framför en film. En riktigt aktiv dag, väldigt roligt!!Idag höll jag också god fart på aktiviteterna åtminstone fram till Svante kom hem strax efter kl 14. Först långpromenad med hundarna och sen en sväng på Ica Maxi och systemet. Väl hemma igen satte jag igång och gjorde granola, och så lite pappersarbete som behöver lämnas in till jobbet. Ett av dokumenten behövde scannas in, och för det behövde jag installera min skrivare så där försvann lätt någon timme. Det ska inte vara lätt sånt där med skrivare… Eftermiddagen lugnade dock ner sig lite grann, ytterligare en promenad med djuren och sedan middag i form av kyckling i ugn med ris, ugnsrostade morötter och broccoli och en supermumsig sallad (babyspenat, parmesanflagor, valnötter, granatäppelkärnor), och nu sitter jag här i soffan igen. Sämre ledighet kan man ha!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: