web analytics

Det har gått några dagar och jag har hunnit reflektera mer över helgens tävlingar. Uppfattningen om att lördagen bara var skräp (bortsett från fjärren som var magisk) står kvar, men jag blir mer och mer nöjd över fredagens start trots att placeringen blev i nedre delen av startfältet.Vi har trots alls bara hållit på med denna gren i ett år, och har grunder med oss från tidigare gren som fortfarande skiner igenom här och där. Visst hade jag kunnat träna betydligt mer än vad vi har gjort och kanske fått till det bättre, men i hundträning får man inte ha bråttom. Ett år av träning är i sammanhanget inte mycket, men ändå kom vi till start och var ynka 2,5 poäng ifrån ett godkänt resultat. Det är det inte alla som får ihop och det är jag mycket nöjd och stolt över trots allt!Mindre nöjd är jag såklart över att Öje skadade sig, men redan dagen efter såg han smärtfri ut och vi har sedan dess inte märkt av någonting. På fredag ska vi köra igenom honom med laser och se om det är några bekymmer någonstans i kroppen, under båda tävlingarna struntade han i att hoppa hindret vilket ALDRIG har varit ett problem innan så jag vill också utesluta att han har fler ömma punkter än frambenet.Lördagen bjöd efter att jag åkte hem från tävlingarna på ett riktigt ruskväder, men under söndagen var det väldigt fint och inte mycket blåst så jag bestämde mig för att rasta cykeln en sväng. 27,7 km blev det, och efter ca halva sträckan råkade jag träffa på en italienare som flyttat till Västerås och som behövde lite vägbeskrivning då han inte riktigt hittade än på cykel så det slutade med att vi slog följe resten av min runda. Trevligt med sällskap, men det blev inte så mycket träning för herregud vad han pratade haha!
När jag kom hem blev det cykelfika på rabarberpaj i uterummet, Öje var på plats under bordet i händelse av att något skulle ramla ner.Igår fick jag också till lite träning, jag parkerade mitt på milen vid Björnö och sprang den fina delen efter vattnet och genom lummig lövskog där det inte heller är så mycket folk i vanliga fall. Igår var det dock en hel del människor ute och rörde sig, sommarvädret lockar fram dem ur sina iden.
Efteråt gick jag ner till vattnet och svalkade fötterna, det sägs att det ska vara bra för återhämtningen att kyla ner sig så jag chansade på att Mälaren skulle fylla den funktionen. Självklart var det kallt att kliva i, men efter nån minut kändes det helt ok så det var nog hygglig temperatur där i strandkanten. Älska sommar!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: