web analytics

Tävlingshelgen är över för vår del och man kan väl säga att den började hyggligt men slutade kasst. Igår var vi 2,5 poäng från godkänt resultat vilket såklart kändes lite trist, men känslan var väldigt bra så det är ändå ok. Jag hade koll på läget och kunde coacha Öje bra, han var med på noterna hyfsat men tappade ändå delar av momenten vilket inte var helt otippat ändå. Bäst var förarförsvaret som jag TYVÄRR lyckades redigera bort nästan hälften av när jag skulle försöka dela upp filmen på det i två delar, så surt!!

Idag var känslan i stället riktigt dålig, redan från början var han någon annanstans mentalt och tittade och nosade överallt och ingenstans kändes det som. Programmet var mycket svårare, dock kom vi aldrig till den svåraste delen vilket var förarförsvaret eftersom Öje på näst sista momentet (frontalattack med käpp) hoppade in med bogen eller benet i figurantens ben, skadade sig och vi fick bryta!
Ironiskt med tanke på att jag bytte från svenskskyddet för att han inte skulle skada sig… Jag hoppas på att det är en enkel sträckning/stukning/bristning och inget skelettmässigt eller senor/ligament, och att någon eller ett par veckor med koppelpromenader kommer räcka för att han ska vara ok igen. Så surt med tävlingen, men riktigt ledsamt att Öje dessutom fick ont!
Bäst idag var i alla fall helt klart fjärren som vi haft sådana problem med, idag satt den som en smäck till 100%!
Visserligen tror jag det var till stor del pga att han blev lite tveksam till vad som skulle hända eftersom jag satt ner skymd av en provdocka, men sak samma när han gjorde till och med ställandet KLOCKRENT bara rakt upp. Glad matte!!

Jag fick i alla fall filmat hela programmet igår (och skulle självklart laddat upp till Youtube på en gång i stället för att fjanta runt med Instagram först, lesson learned!) så här är alla filmer helt oredigerade så man kan se hur det kan se ut när det går både bra och dåligt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: