web analytics

Jobbåret har officiellt startat, bara ett år kvar till nästa semester haha!
Nä så ska man inte tänka och det är ju inte heller riktigt sant, jag är till exempel ledig både på fredag och måndag till att börja med.
Att börja jobba innebär också att de tidiga morgonpromenaderna är tillbaka igen, och jag trodde faktiskt att jag skulle vara mer sliten av att gå upp kl 05 men det har funkat bra och varit rätt så skönt.
Jag har motat Olle i grind och tagit några dagar utan träning eftersom jag vet att mitt immunförsvar blir enormt utsatt av att vara på jobbet efter lång ledighet. Både ovana baciller från alla jag jobbar med och möter i jobbet, och även den torra luften i kombination med lite drag gör att jag varit mycket förkyld under tidigare år (dock inte alls lika mkt det senaste året sedan jag växlat upp mängden träning). Men nu ska jag låta kroppen vänja in sig dessa första fyra dagar och sedan vara lite av en weekend warrior med mina tre timmars träning tänkte jag. Om jag inte blir sjuk förstås, då blir det rast och vila.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: