web analytics

Jag har aldrig varit känslig för att titta på skräckfilm eller liknande, tvärt om har jag alltid tyckt att en bra skräckis är riktigt underhållande. Men så märkte jag att det ändå påverkade mig när jag jobbade på nätterna och såg lite konstiga saker. Så jag slutade helt, och har nog knappt sett någon ren rysare sedan jag såg ”Sinister” 2012.
Nu jobbar jag ju dock inte natt längre, så jag började häromdagen att kolla på en serie på Netflix som heter ”The Haunting of Hill house”. Hittills är den spännande och bra, och den har ganska lagom med nervkittlande inslag. Men inatt när jag sov vaknade jag av att det kändes som att fingrar trummade lite lätt på sidan av min hals, och inte bara så att jag vaknade utan även en gång till efter att jag hade vaknat.
Jag hoppas att det är en engångsföreteelse, för jag vill gärna se klart serien och se vad som händer. Spöken, håll er borta!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: