web analytics

Denna vecka är synnerligen händelsefattig, vi jobbar och inväntar helgen som också råkar vara påskhelg. I år är det enda speciella med det att den är fyra dagar lång för både mig och Svante, annars är det ju allt som oftast jag som är långledig. En liten fin orkidé har jag köpt, den har som synes massor av knoppar och kors i taket har nu några fler slagit ut så det ska bli spännande att se hur mycket den kommer orka med.
Utöver denna otroligt spännande händelse har vi lyckats klämma in ett löppass, i måndags när det var otroligt vackert väder och också lite varmt vilket inte riktigt har kommit igång för övrigt än. Vädret är fint men kylan håller sitt grepp ett litet tag till.5 km i maklig takt med inslag av gång här och där blev det i måndags, det var helt lagom med tanke på att min kropp nu i princip har glömt hur man gör när man springer. Man kan inte tro att det bara är lite drygt ett år sedan jag sprang 3 mil i bergen på Gran Canaria!
Men det är bara att försöka väcka igång kroppen igen, det handlar ju mest om att aktivera just de musklerna så kommer formen komma tillbaka. Och har jag en bra löpform så funkar också cyklingen bra (simningen känns rätt oförändrad) så jag tjänar mest på att hålla löpningen vid liv, även om det nu känns som att börja om från noll för femtielfte gången. Kämpa Ullis för fan!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: