web analytics

Jag glömde visst bort att blogga igår, inte för att det hände några uppseendeväckande saker haha men några bilder hade jag tänkt bjuda på från vår promenad i alla fall. Nåja, de får komma idag i stället då!
På tal om bilder så har jag planer på att göra om hemsidan igen och göra bloggen lite bredare så det får plats något större bilder. Jag vill inte ösa på med hur stora bilder som helst då det både tar tid att ladda när man ska titta på sidan och dessutom tar upp mycket serverutrymme för mig, men lite större än idag får de gärna vara. Typ 100 pixlar kommer det bli tror jag, från 700 till 800 px.
Nu är det ju nytt år, ny årstid och dags för lite nytt och fräscht här inne också!

Vildsvinen härjar runt i jakten på mat!

Som synes på bilderna är barmarken långt borta i skogen, trots att solen är framme varje dag och verkligen värmer så går det långsamt tack vare de kalla nätterna. I natt hade det tydligen varit -12 grader sa Rickard när han kom hem i morse, inte kul… Jag är jäkligt glad att jag är ledig och slipper jobba när det är så kallt, det är ett helvete att försöka klä sig både på grund av att vi springer så mycket in och ut hela tiden och dessutom får vi ju inte ha vad som helst på oss. Uniform är det som gäller, och uniformsbyxorna värmer inte direkt kan man säga. Ibland när jag måste stå still utomhus försöker jag stå med så raka ben som möjligt och så stilla som möjligt för att inte behöva nudda mina egna brallor, då är det illa haha!

Gårdagen bjöd i alla fall inte på så mycket action, det var invägning på morgonen och trots att detta har varit en dålig dietvecka där jag har haft svårt att hålla reda på intaget av olika anledningar (jag måste till exempel laga maten själv, annars har jag ju ingen aning om vad som är i den!) så visade vågen i alla fall minus 0,3 kg. Det är ju inte mycket, men som sagt så har det varit en urspårad vecka så jag är väldigt nöjd ändå. För skojs skull så hade jag Runkeeper igång häromdagen när jag la ut spår, gick en promenad i normal takt och sedan gick spåret igen, och det brände mer kalorier än vad man kan tro så jag ligger definitivt på ett underskott (och i synnerhet de dagar jag jobbar). Bra att bära med sig!
Igår gick jag en extra lång promenad på dagen för att jag ville äta lite påskgodis på kvällen framför en film hehe. Så jäkla gott var det med lite dragé- och geléägg, men lite senare käkade jag en apelsin och min senaste craving mango och det var banne mig lika gott som godiset!
Mer frukt ska det definitivt bli här hemma, visserligen innehåller det mycket fruktsocker (något att tänka på för de som vill undvika socker) men har så otroligt mycket nyttigheter i form av vitaminer och antioxidanter så det är bara att mumsa på tycker jag!

Idag har jag bestämt mig för att ha en mysig hemmasöndag, till frukost hade jag tänkt att göra pannkakor på kokosmjöl men det sket sig så det fick bli hederlig kvarg med bär och en apelsin i stället. Nästa gång ska jag nog kolla upp något recept i stället för att freebasea haha!
Sen blev det en promenad med grabbarna och nu sitter jag här vid köksbordet och knapprar på datorn. Köket är det ljusaste rummet i lägenheten så det är skönt att tanka upp sig på lite dagsljus samtidigt som man sitter. Jag ska börja pilla med ny design nu tänkte jag, så vi hörs av senare!

Även mössen är igång trots att snön ligger kvar!

2 Thoughts on “Hoppsan!

 1. Fina bilder! 🙂 Gillar ffa dom på det frusna vattnet, läckert!!
  Usch, även vi har massssor med vildsvin i våra skogar. Jag gillar det inte för dom har förstört terrängen hur mycket som helst 🙁
  Mmmm, gelé- och dragéägg är så gott! (Om det är dom jag tänker på som du menar :P), däremot är jag tyvärr inte någon fruktälskare alls. Vissa frukter gillar jag men mycket går bort tyvärr. Synd för som du säger så innehåller dom ju en hel del nyttigheter!
  Spännande med ny design på hemsidan!
  Kram

  • UllisWeb on 25 mars, 2013 at 00:42 said:

   Tack! 🙂
   Ja vildsvinen förstör en hel del, men deras uppbökningar ger bra störning när man spårar haha. Och svamp växer bra där också (även om jag vet att det inte tilltalar dig så mycket). 😉
   Ja det är synd att du inte gillar frukt, nyttigt till tusen fast dyrt som fan också hehe. Man får timea in säsongerna!
   Hemsideprojektet fortskrider om än långsamt, har just börjat om på noll igen. Dessa CSS:er… Men jag vet i alla fall hur det ska bli, ska bara få alla delar att funka ihop! 😀
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: