web analytics

…Gjorde jag inte ett skit, det blev en TV-spelsdag för hela slanten och framåt kvällningen plockade jag ihop mina prylar, tvingade bilen att starta (det tog en väldans tid kan jag säga) och begav mig hem till Solna. Uppackning av saker, blogga och ta en liten fika med muffins och te, och som avslutning lite tv-serier och film. Åh å skönt att ha alla mina fina saker omkring mig, har saknat lägenheten och prylarna haha!
Hundarna låg mer eller mindre i ryggläge hela dagen, men jag tror inte de har lidit speciellt över det utan tvärt om tycker jag att det behövs dagar ibland då vi inte göra något alls, och då menar jag inget alls. Korta rastningar och sen tar vi det lugnt. Mina hundar är vana vid att vissa dagar ser ut på det viset så de tar tillfället i akt och laddar batterierna de också, och i synnerhet efter den senaste veckan då det blivit en del träning och övernattning på klubben är det skönt att pusta ut lite innan jobbet drar igång på fredag.
Tanken för dagen idag är dock att vara lite mer produktiv, tvätta upp uniformen och få lite överblick på hur läget ser ut här hemma, och förhoppningsvis byta startmotorn så jag kan åka till och från jobbet utan problem!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: