web analytics

Igår innan jobbet hämtade jag ut ett par paket som har legat ett tag, ett från Ellos med lite nya kläder som jag hittat på rea och ett med lite pennor och register att ordna in papper i. Jag har en stor förkärlek för kontorsmaterial av någon outgrundlig anledning, jag älskar att gå runt bland alla fina färger och prylar när jag är i sådana affärer haha. Det tilltalar kanske mitt ordningssamma sinne lite också med färgsorterade pennor, pärmar och flikar. Till Rickards stora förtret, då han är den totala motsatsen haha!
Nu fattas det bara ett skrivbord där jag kan sitta och organisera allt mitt skit, jag klurar dagligen på hur jag ska få till ett i min redan lilla lägenhet.

Ser ni att på dessa bilder är det vinjett (mörkt i kanterna), det är inget jag har lagt dit själv utan så blir det med full inzoomning med normalobjektivet. Bummer, även om det denna gång passade ok så vill jag välja själv när det ska förekomma och inte.

Klädesmässigt kände jag att det var dags att uppdatera underklädesgalgen lite, framknäppta BH:ar är det bästa (den korallfärgade och den turkosa + trosor till) och jag testade även en utan byglar denna gång som jag redan ÄLSKAR (den vita)!
Jag har aldrig ägt en BH utan byglar (utom sporttoppar då) och nu undrar jag varför. Fantastiskt fin, och skön som få!
Klänningen hoppas jag på att ha på ett bröllop i sommar, men jag vet inte än om jag får ledigt från jobbet och tyvärr kommer jag inte få reda på det förrän ganska tätt inpå. Jag vet inte om det är ok med brudparet, men jag hoppas det. Den är lite, lite stor upptill, men jag tänker att om jag byter till en mindre blir den förmodligen kortare också och det vill jag inte. Den är precis på gränsen nu tycker jag, jag är ju inte 18 längre hehe.
Sen blev det en topp som jag inte vet om jag kommer använda sådär supermycket, den är inte så smickrande för figuren som ni ser… Men den kostade bara 35 kr, så det blir dyrare i frakt att skicka tillbaka den. Påslakanet fick man med på köpet, fint mönster men dålig kvalité (otroligt tunna) som det brukar vara med freebees. Häpp!

4 Thoughts on “Paket!

 1. Steve-O on 23 april, 2013 at 18:52 said:

  Fina grejor, som vanligt! Det där påslakanet har vi också, man ser typ igenom det haha! Var köpte du pennorna? Det pysslas en del så är det nåt bra billigt ställe är tips alltid trevligt… 🙂

  • UllisWeb on 23 april, 2013 at 19:19 said:

   Tack, ja lakanet var ju typ genomskinligt. Inte direkt egyptisk bomull… 😉
   Pennorna inhandlades från Lexis universitetsbokhandel och kostade 138 kr för 20-packet och neonpennorna 15 kr/st. Jag köpte tunnaste spetsen, point 88, eftersom jag vill ha dem att skriva med, men det finns såklart tjockare för mer färgläggning.

 2. Laila, Izac & Cattla on 23 april, 2013 at 19:35 said:

  Supersnygga Bh’n… du är ju en riktig Holyywoodpingla <3

  • UllisWeb on 23 april, 2013 at 19:42 said:

   Håhå, tänk vad lite beskärning och Photoshop kan göra. Det räddar det tröttaste ansiktet och den mest genomskinliga huden haha! 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: