web analytics

Usch idag har jag inte sovit mycket, kom i säng sent och har vaknat flera gånger. Nu måste jag sätta mig och lägga in räkningar så det är gjort innan lägret, och fixa med den här ”gamla godingen” också… Snark, jag tror jag kommer somna om innan det är klart, fy fan vad tråkigt!

Om man i stället ska vara lite positiv så kan jag avslöja att jag har ett jätteroligt projekt på gång som jag tror kommer bli lyckat (för hundfolk). Jag ska pyssla ihop alla detaljer inom snar framtid så kan jag lägga ut vad det är sedan, än så länge är det bara på planeringsstadiet. Men jag tror att det kommer att bli skoj om det går att genomföra, och jag som har ett stort kontrollbehov kommer fixa med rubbet själv vilket är toppen!
Men nu är det alltså dags att ta sitt vuxenansvar och se över mina finanser, zzz…

4 Thoughts on “Segt idag.

  1. Spännande!

  2. Åh spännande med ett litet roligt projekt! 😀 Nu blir jag nyfiken! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: